Siirry sisältöön
Kartta

Väentupa tarjoaa uniikin mahdollisuuden yöpyä Vanhakylä gårdin kauniissa ja rauhallisessa kartanoympäristössä. Väentupa rakennettiin 1700/1800-luvun taitteessa, ja sen jälkeen se on ollut kartanon työväen, sodanaikaisten evakkojen ja metsämiesten käytössä. Pitkään se myös seisoi kylmänä varastona. Viime vuosina Väentupaa on restauroitu, jonka myötä se on herännyt uuteen eloon.

Väentuvan länsisiivestä löytyy tunnelmallinen Mamsellin huone ja viihtyisä Piian huone sekä yhteinen olohuone ja kylpyhuone. Teillä on myös käytössä täysin varusteltu keittiö.

On mahdollista varata joko molemmat huoneet tai sitten vain yksi niistä. Otamme vastaan vain yhden vierasryhmän kerrallaan, joten vaikka varaisitkin vain yhden makuuhuoneista teillä on koko länsisiipi yksityiskäytössänne. Runsas aamiainen tarjoillaan kartanon päärakennuksen ruokasalissa teille sopivaan aikaan.

Saapuminen on kello 15 ja lähtö kello 11, mikäli muuta ei sovita.

Kun tulet meille, sinun ei tarvitse huolia lakanoista tai stressata loppusiivouksesta – me hoidamme sen!

Kun yövytte meillä, teillä on tietenkin mahdollisuus vapaasti liikkua kartanon puistossa. Teillä on myös käytössänne polkupyörät, joilla voi tutkia Kaltsilaa ja lähikyliä, pikkuteitä, polkuja ja järviä.

Sastamala tarjoaa upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja kulttuuriin, läheltä löytyy sekä pitempiä että lyhyempiä reittejä, esimerkiksi Lantulan luontopolku, Vehmaanniemen luontopolku, Pirunvuori ja kivilinna sekä Ritajärvi. Sastamalasta sijaitsevat myös kauniit keskiaikaiset Pyhän Olavin ja Pyhän Marian kirkot, Herra Hakkaraisen talo, Suomen kirjallisuden museo ja paljon muuta.

Katso lisää