Siirry sisältöön
Kartta

Ravinteli Haarla on Tampereen ydinkeskustassa, historiallisen Haarlan palatsin alakerrassa toimiva takapiharavintola. Näyttävä palatsi on valmistunut vuonna 1923 ja on itsessään jo nähtävyys Tampereen katukuvassa. Haarla on Tampereella suurta suosiota nauttivien ravinteli Huberin sekä ravinteli Berthan perustajien, Mika Roiton ja Pekka Salmelan kesällä 2023 perustama ravintola. Haarlan menu koostuu pääosin eurooppalaisista klassikoista, joista vieras voi itse koostaa hetkeen sopivan kokonaisuuden.

Haarla on ennen kaikkea ravintola, jonka toiminnan ytimessä on niin laatu ja lämmin tunnelma kuin huippupalvelu sekä tekemisen ilo. Haarlaan voi poiketa ohikulkumatkalla lasilliselle ravintolan baarin puolelle tai tulla viettämään rauhallista, kiireetöntä iltaa ylevän rakennuksen kätkemään ainutlaatuiseen ympäristöön.

Annosvalikoimassa on kattaus tuttuja klassikoita Euroopasta. Listalta on valittavissa tyylikäs kokonaisuus alkuruoista jälkiruokiin. Herkullisen ruoan lisäksi ravintelin intohimo on laadukkaissa juomissa. Asialle omistautunut henkilökunta auttaa vieraansa toiveiden mukaisten makujen äärelle. Ravintelin juomalistalla on huoliteltu valikoima pienpanimo-oluita sekä klassisia vanhan maailman viinejä, mielenkiintoisia ja harkittuja cocktaileja sekä alkoholittomia vaihtoehtoja.

Katso lisää