Konstailematon maalaisgourmet, puhtaat raaka-aineet ja rakkaus ruokaan yhdistyvät keittiössämme.
Ehdoton ruokataitajamme, mausta ja laadusta tinkimätön mestarimme on Kievarin isäntä Mika Haagmann. Hän tarjoilee rehtiä, laadukkaista raaka-aineista valmistettua maalaisruokaa, jossa on vaikutteita Ranskan ja Italian maalaiskeittiöistä. Oppinsa hän on pitkällä urallaan ammentanut alan mestareilta, huippuravintoloista ja kouluista. Isännän ruokia maistellessasi antaudut makunautintojen vietäväksi. Ravintolassa on A-oikeudet.
Kievariravintola on avoinna vain tiettyinä päivinä ja kellonaikoina viikossa, ympäri vuoden. Katso tulevat illalliset, aamiaiset ja lounaat tapahtumakalenterista (https://www.luomajarvenkievari.fi/tapahtumakalenteri), tai ota yhteyttä.
Tilausravintola on avoinna ryhmille myös muinakin päivinä. Kysy tarjousta!