Siirry sisältöön
Kartta

Ravintola Kopo tuo Tampereelle uudenlaisen kulinaarisen elämyksen osoitteessa Hallituskatu 22. Keittiötä johtaa arvostettu keittiömestari Pekka Koponen, jonka pitkä kokemus huippuravintoloista luo vankan pohjan toiminnalle. Koponen on myös ammatiltaan lihanleikkaaja, ja hänen asiantuntemuksensa antaa tiimille mahdollisuuden hyödyntää kotimaisia lihoja monipuolisesti. Kopo keskittyy erityisesti huolella valikoituihin liha-annoksiin ja dry aged -lihoihin, jotka valmistetaan puuhiiligrillissä, tuoden niihin ainutlaatuisen savuisen maun.

Ravintola tarjoaa rentoa illallistunnelmaa, jossa laatu ja hyvä palvelu ovat etusijalla. Kopo on paikka, johon on helppo tulla nauttimaan maukkaista annoksista ystävien kanssa. Keittiö tuo asiakkaiden lautasille huippuluokan lihatuotteet, jotka valmistetaan huolellisesti puuhiiligrillissä, ja ravintolapäällikkö Niina Leiramon huolellisesti valitsema juomavalikoima tarjoaa vaihtoehtoja monenlaisille herkkusuille.

Katso lisää