Siirry sisältöön
Kartta

Niemi-Kapeen Saunaranta astui uuteen aikakauteen keväällä 2020, kun saunamme lämpenivät ensimmäistä kertaa yleistä saunavuoroa varten.

Niemi-Kapeen Savusaunan Rauhallinen yleinen vuoro lämpenee viikoittain.
Meillä pääset myös avantoon.
Aikataulut nettisivuillamme.

Saunominen tapahtuu kahdessa vuorossa klo 15.00-17.00 ja 17.30-19.30. Suosittelemme ensimmäistä vuoroa tiukemmista löylyistä pitäville ja myöhäisempää leppoisammista nauttiville.

Noudatamme ohjeistusta turvaväleistä, joten ilmoittauduthan etukäteen sopivalle illalle mukaan. Lomakkeen löydät etusivumme kautta.

Yleisen vuoron hinta on 25 €/saunoja. Seurueen kuski saa jokaisesta kyytiläisestä 5 € alennusta omasta maksustaan. Viidellä kyydittävällä pääse jo siis maksutta saunomaan!

Tavoitteenamme on luoda mieleenpainuva saunakokemus, joka eroaa jonkin verran muista yleisistä saunoista. Rauhalliseen Savusaunaan voi ilmoittautua rajoitettu määrä saunojia – tarkoituksena on pitää tunnelma seesteisenä niin, että itse löyly pysyy pääosassa. Savusaunan löylyt lämmittää jo parinkymmenen vuoden kokemuksella saunamestari Raine Vähätalo.

Tarjoamme saunojille saunan ohessa pannukahvit tai teet. Kokkaamme ja leivomme jokaiseen saunailtaan myös jotain suolaista ja makeaa purtavaa, joita voit halutessasi ostaa ja nauttia illan aikana. Alkoholittomia juomia on myös ostettavissa. Omat juomat ovat sallittuja.

Mukaan tarvitset oman uimapuvun, sillä saunavuoro on yhteinen kaikille. Pukuhuoneet ovat erilliset.

Toivottavasti nähdään lauteilla!

Katso lisää