Siirry sisältöön

1963 The Beatles julkaisi kaksi ensimmäistä pitkäsoittoaan Please, Please Me ja With The Beatles. Tuolloin populaarimusiikki näyttäytyi lähinnä rautalankapainoitteisena pehmopoppina ja kädenlämpöisenä Hollywood-Elviksenä ilman minkäänlaista vaarantunnetta. The Beatles oli jotain aivan uutta, kiehtovaa ja mullistavaa!

Yhtye, jonka jokainen jäsen toimi solistina, jotka lauloivat myös stemmoissa, jotka sävelsivät omia kappaleitaan ja joka oli kaikin mahdollisin tavoin poikkeava ulkonäköään ja soundiaan myöten. Tuolloin otettiin Beatlemanian ensiaskeleet ja maailman huomio alkoi keskittymään yllättäen englantilaiseen satamakaupunki Liverpooliin.

Poikien hiukset alkoivat kasvamaan ympäri maailmaa opettajien ja vanhempien kielloista huolimatta. Pian myös musiikkikriitikot löysivät The Beatlesin ja yhtye oli nopeasti Iso-Britannian merkittävin vientituote, sekä ylpeydenaihe. Kaikki mikä tuli Poolista oli cooleinta ikinä.

Jiri bändeineen esittää intohimolla ja pieteetillä molemmat levyt niiden oikeassa kappalejärjestyksessä ja oikein sovituksin, kuten asiaan kuuluu, silloin kun on vihkiytynyt maailman merkittävimmän yhtyeen musiikille. The Beatlesin esikoisalbumit noudattavat pitkälti samaa kaavaa. Molemmilla levyillä on kahdeksan originaalisävellystä, sekä kuusi coveria, jotka muodostavat vahvan kokonaisuuden siitä, mitä The Beatles tuolloin oli. The Beatlesia et voi enää keikalla kokea, mutta tämän voit!

Konsertissa on väliaika.