Siirry sisältöön
Kartta

Visit Tampere Award -palkinto jaetaan 21.11. kuudetta kertaa Visit Festival -tapahtumassa. Palkinnon saajaksi on ehdolla kolme matkailualan yritystä: Hiking Travel, HIT, Niemi-Kapeen tila ja Rauhaniemen kansankylpylä.

Tällä kertaa palkinto myönnetään yritykselle, joka on rohkeasti, aktiivisesti ja esimerkillisesti kehittänyt toimintaansa seudun matkailustrategiaan peilaten ja sitä kautta edistänyt tamperelaisen onnellisuuden tuotteistamista matkailijoille.

Ehdokaslistan on muodostanut Visit Tampereen asiantuntijaraati yritysten tekemien ehdotusten pohjalta. Palkinnon arvo on 5000 euroa, ja sen saajan valitsee Visit Tampere Oy:n hallitus. Myöntämisperusteet muuttuvat vuosittain, mutta isoina teemoina mukana kulkevat aina toimialan kehittäminen ja kansainvälisyyteen tähtääminen.

Aiemmin palkinnon ovat saaneet

2018 Veikko Niskavaara / Rajaportin sauna, Ville Virkki / Tullin Sauna

2019 Karoliina Laitinen / Villipihlaja

2020 Heikki Närvänen / Amazing City Oy

2021 Pirkanmaan festivaalit ry

2022 Nokia Arena

Matkailu- ja tapahtuma-alan ammattilaisille suunnatun Visit Festival -tapahtuman teemana on tänä vuonna onnellisuus, joka edustaa suomalaisuutta kansainvälisten yleisöjen silmissä. Miten onnellisuudesta tehdään liiketoimintaa? Voiko onnellisuutta hyödyntää myös asiakaskokemuksen parantamiseksi?

Lue lisää Visit Festivalin ohjelmasta:
https://visittampere.fi/visit-festival/

Tänä vuonna mukaan on otettu myös yleisön valinta -palkinto. Yhteistyössä Tamperelainen-lehden kanssa järjestettävässä äänestyksessä paikalliset saavat äänestää mihin he veisivät kansainvälisen vieraansa kokemaan tamperelaista onnellisuutta. Äänestää voit Tamperelaisen sivuilla 12.11. saakka. Äänestyksen voittaja paljastetaan Visit Festivaleilla.