Siirry sisältöön
Kartta

Talvikaudella 23-24 Tampere-Pirkkalasta lennetään suoria lentoja Las Palmasiin. Lennot alkavat 5. joulukuuta 2023 ja niitä operoi airBaltic.

airBaltic avaa Kanarialle kausiluonteisen kotikentän talvikauden ajaksi. Las Palmasista lennetään useisiin eurooppalaisiin kohteisiin, Tampere mukaan lukien. Reitin lentoja voi varata 21. kesäkuuta alkaen osoitteesta airbaltic.com.

Talvikauden muita uusia avauksia Tampereelta ovat suorat lennot Kittilään, Teneriffalle ja Tallinnaan. Muut yhteydet Tampereelta löydät esimerkiksi lentoontampereelta.fi-sivuilta. Kesäkaudella airBaltic lentää Tampereelta Riikaan, Kööpenhaminaan, Müncheniin, Malagaan, Rodokselle, Amsterdamiin, Milanoon ja Nizzaan.

”On erinomainen uutinen, että airBaltic vastaa talvikauden kysyntään sijoittamalla kaksi lentokonetta Kanarian saarille koko talvikauden ajaksi. Tämä mahdollistaa lentämisen suosittuihin kohteisiin myös omalta kotikentältämme ilman, että se syö paikallista kapasiteettia muulta ohjelmalta ja vahvistaa lentoyhtiön kilpailukykyä talvikauden matalasesongin aikana. Kanarian saaret ovat talvikauden suosituin kohde Suomesta ja kysyntää varmasti riittää viikoittaisille lennoille Gran Canarialle, jo aiemmin ilmoitetun Teneriffan lisäksi.”, sanoo lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aalto Business Tampereesta.

 

Lisätietoja

Marja Aalto

Erityisasiantuntija, lentoliikenne. Investoinnit ja kansainvälinen toiminta, Business Tampere

Työni on edistää Pirkanmaan kansainvälistä saavutettavuutta. Erityisosaamisalueeni on lentoliikenne, mutta kaikenlainen liikkuminen, matkaketjut sekä alueen matkailun kehitys on minulle sydämen asia.