Siirry sisältöön
Kartta

Visit Tampere on liittynyt mukaan We Speak Gay -kumppaniverkostoon. Kumppaniverkosto on osa We Speak Gay -yhteisöä, jonka tarkoitus on lisätä sateenkaariviestintää suomalaisessa matkailussa. Yhteisön tavoitteena on viestiä sateenkaariystävällisestä, sateenkaari-ihmisille turvallisesta matkailusta Suomessa.

”Sateenkaariviestintä on tärkeää, koska joka kolmannessa maailman maassa homoseksuaalisuus on edelleen kriminalisoitu ja suurimmassa osassa maista se ei ole sosiaalisesti hyväksyttyä. Matkustaessaan ja sopivaa matkakohdetta valitessaan sateenkaari-ihmiset joutuvat pohtimaan sitä, miten ihmiset yrityksessä tai matkakohteessa suhtautuvat heihin. Valintoja henkisesti ja fyysisesti turvallisesta matkakohteesta he tekevät yritysten tai matkakohteen viestinnän perusteella”, kertoo yhteisön perustaja Hannu Medina.

Visit Tampere sitoutuu We Speak Gay Partner -kumppanina edistämään sateenkaari-inklusiivisuutta omassa toiminnassaan sekä verkostossaan. Tämä toteutuu viestinnän, koulutusten ja tietoiskujen avulla. ”Haluamme näin omalta osaltamme lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä. Samalla opettelemme yhdessä yritysten kanssa tekemään sateenkaariviestintää ja ajattelemaan tuotteistamisessa ja palveluissa myös tätä matkailijaryhmää.” kertoo Heli Jokela, Visit Tampereen markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

Lisätietoja

Heli Jokela

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Vastaan viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuudesta sekä kansainvälisistä kampanjoista.