Siirry sisältöön
Kartta

Korkkarit kohti yökerhoa

Viihdemaailma Ilona on yksi Tampereen monipuolisimmasta yökerhoista. Saman katon alta löytyy neljä eri baaria ja ruokaravintola Downtown Bar & Kitchen. Karaokea unohtamatta!

Hotelli Ilveksen alakerran Ilves Bar and Night -yökerhon tanssilattialla bailataan hittien tahdissa ja tiskiltä voi tilata drinkkejä vaativammallakin maulla varustetut juhlijat. Karaokessa nostatetaan tunnelmaa ja yökerhosta voi varata seurueelle oman myös VIP-loosin.

Jos etsit tyylikästä bileravintolaa, suuntaa Bricksiin. Bricksissä soivat monipuoliset hitit 70- aja 80-luvun discosta Finnhitseihin, poppiin ja rokkiin. Rennon tunnelman bilepaikka sijaitsee keskustan ytimessä.

Kaupungin menevimmässä yökerhossa Bar Ihkussa lauletaan karaokea, tanssitaan ja kuunnellaan bilebändejä sekä tähtiartisteja.

Heidi’s Bier Barissa pääset aitoon keskieurooppalaisen after ski -tunnelmaan isoin kuohuvin olutkolpakoin, pöydällä tanssien ja ottaen naulaamiskisoja. Baarissa lauletaan saksalaisten, pohjoismaisten ja kansainvälisten hittien tahtiin aina aamuviiteen asti, samalla kun tirolilaisvaatteisiin pukeutuneet emännät ja isännät palvelevat janoisia asiakkaita.

H5 Bar & Cellar on Hämeenkadulla sijaitseva viihtyisä ja monipuolinen ravintolakokonaisuus. H5 Bar & Cellar tanssittaa asiakkaitaan livemusiikin parissa tanssilattialla ja tarjoilee parhaimmat viinit sekä raikkaat oluet juhlakansan virkistykseksi.

Legendaarista!

Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi tarjoavat areenan konserteille, tanssille ja muille kulttuuritapahtumille. Klubi muuntautuu keikkojen jälkeen yökerhoksi, jossa viihdyttävät kaupungin kovimmat DJ:t, VJ:t ja vierailijat. Klubilla järjestetään säännöllisesti myös huippusuosittuja teemaklubeja.

Tavara-asemalla järjestetään K-40-diskoja, jotka tarjoaa parhaat bileet aikuisille ihmisten aikaan! Luvassa nostalgiatrippejä ja hauskanpitoa Tavara-aseman tunnelmallisessa miljöössä.

Tampereen perinteisin ravintola Tillikka tarjoaa hyvän ruuan lisäksi ravintola aitoa tamperelaista pubitunnelmaa aamusta iltaan Hämeensillan kupeessa. Tillikassa voit maistella muun muassa kotimaisten pienpanimoiden oluita tanssilattian tuntumassa.

Viikonloppuiltaisin Henkan yläkerrassa viihdyttää DJ ja muulloin yläkerta palvelee sportin merkeissä laadukkaiden drinkkien ja pienpanimo-oluiden kera. Illan hämärryttyä voi siirtyä alakertaan karaoken pariin ja ikuisilla festareilla takapihan terassilla soitetaan vuosikymmenen kuumimpia hittejä.

Päivän lounas- ja päivällistarjoilun jälkeen Semafori muuttuu yökerhoksi ja tarjoilee asiakkailleen virkistäviä juomia sekä live-musiikkia. Semaforissa viihtyvät niin opiskelijat kuin muukin juhlakansa.

Kaijakka on Tampereen kuuluisimpia karaokebaareja ja listoilla on huikea määrät laulettavaa. Kaijakan yläkerrasta löytyy lisäksi Yöbaari ja Hodaribaarista saa ruokaa aina valomerkkiin saakka.

Suunta after workeille

Pub Ukko Nooa on mutkaton ja rento pubin sekä sporttibaarin yhdistelmä. Pubissa viihtyy vaikka kaveriporukalla seurapelejä pelaillen.

Hotelli Ilveksen aulassa palveleva uusi Lynx Bar & Cafe toimii päivisin kahvilana ja iltapäivästä after work -keitaana. Viikonlopun tunnelmasta huolehtii DJ. Juomatarjonnan lisäksi Lynxista saa pientä naposteltavaa, kuten ”ipaksia”.