Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Korkkarit kattoon!

04.01.2021

Ilta tanssien yökerhossa

 

Viihdemaailma Ilona

Viihdemaailma Ilona on varmasti yksi Tampereen monipuolisimmasta yökerhoista. Saman katon alle mahtuu karaoke, live club, Saana drinkkibaari, Bobby pub ja ruokaravintola Villisika. Lauantaisin on tarjolla myös livemusiikkia!

Ilves Bar and Night

Ilves Bar & Night tarjoaa upeat puitteet viikonlopun juhlintaan. Huipputiskijukkien soittamat hittiklassikot ja päivän kuumimmat tanssibiisit laittavat lanteet liikkeelle. Kuukausittain estradille nousevat myös maan eturivin artistit.

IHKU

IHKU Night Club tarjoaa juhlijoilleen pubin ja yökerhon tiloissa tähtiartisteja, bilebändejä sekä karaokea. Ajanvietteeksi IHKUsta löytyy myös biljardipöytä, seurapelejä sekä urheilua. Pubissa järjestetään myös viikoittaisia keikkoja sekä livekaraokea.

Klubi

Tullikamari ja Tullikamarin Klubi tarjoaa legendaarisen areenan erilaisille konserteille, tanssille ja muulle kulttuurille. Klubilla voit nauttia suosikkiartistisi keikasta tai tanssia villisti Klubin tapahtumissa.

 

Ilta tanssilattian tuntumassa

 

Koskikeskuksen ravintolamaailma Poro ja Ranta

Ravintola ja yökerho Poro ei jätä ketään kylmäksi. Koskikeskuksen ravintolamaailman yläkerran valtaavat viikonloppuisin Poron live-esiintyjät sekä DJ:t. Kattavasta musiikkitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! Koskikeskuksen ravintolamaailman alakerrassa taas sijaitsee yökerho ja kesäravintola Ranta. Vietä unohtumatomia hetkiä tanssilattialla tai siemaile drinksuja rannan kesäterassilla!

Jolene Karaoke Bar

Jolenessa pääsee laulamaan sydämensä kyllyydestä karaokea, vaikka joka päivä! Jolenessa voi myös chillailla sunnuntaisin DJ:n tahdissa tai vaikka pelaillen biljardia.

H5 Bar & Cellar

H5 Bar & Cellar on Hämeenkadulla sijaitseva viihtyisä ja monipuolinen ravintolakokonaisuus. H5 Bar & Cellar tanssittaa asiakkaitaan livemusiikin parissa tanssilattialla ja tarjoilee parhaimmat viinit sekä raikkaat oluet juhlakansan virkistykseksi.

Henkka

Henkka on kaksi kerrosta valloittava ravintolakokonaisuus Hämeenkadulla. Henkan alakerrassa voit juhlia astetta vauhdikkaamin ja nauttia livemusiikista tanssilattialla. Uupumuksen yllättäessä juhlakansan, Henkan yläkerta tarjoilee laajan valikoiman laadukkaita juomia.

Bricks

Bricks on tyylikkään rento iltaravintola Tampereen keskustassa Hämeenkadun varrella. Bricksin pubin puolen tanssilattian täyttää 70- ja 80-luvun disco, pop, sekä rock, höystettynä Finnhitseillä ja takaosan Night Bricks soittaa suosittua rytmimusiikkia aina 90-luvulta tähän päivään asti.

Ravintola Tillikka

Hyvän ruuan lisäksi ravintola Tillikka tarjoaa aitoa tamperelaista pubitunnelmaa aamusta iltaan Hämeensillan kupeessa. Tillikassa voit maistella muun muassa kotimaisten pienpanimoiden oluita tanssilattian tuntumassa.

 

Ilta nostalgian ääressä

 

Semafori

Päivän lounas- ja päivällistarjoilun jälkeen Semafori muuttuu yökerhoksi ja tarjoaa asiakkailleen virkistäviä juomia sekä live-musiikkia. Semaforissa viihtyvät niin opiskelijat kuin muukin juhlakansa.

Kaijakka

Kaijakka on Tampereen kuuluisimpia karaokebaareja. Listalta löytyy hurjat määrät laulettavaa. Kaijakan yläkerrasta löytyy lisäksi Yöbaari, mikä palvelee juhlakansaa viikonloppuisin aina aamuneljään saakka. Hodaribaarista saa ruokaa aina valomerkkiin saakka.