Korkkarit kattoon! - Visit Tampere

Korkkarit kattoon!

17.04.2020

Ilta tanssien yökerhossa

 

Viihdemaailma Ilona

Viihdemaailma Ilona on varmasti yksi Tampereen monipuolisimmasta yökerhoista. Saman katon alle mahtuu karaoke, live club, Saana drinkkibaari, Bobby pub ja ruokaravintola Villisika. Lauantaisin on tarjolla myös livemusiikkia!

Ilves Bar and Night

Ilves Bar & Night tarjoaa upeat puitteet viikonlopun juhlintaan. Huipputiskijukkien soittamat hittiklassikot ja päivän kuumimmat tanssibiisit laittavat lanteet liikkeelle. Kuukausittain estradille nousevat myös maan eturivin artistit.

Social Club

Yökerho Social Club on ottanut vaikutteita vallankumousta edeltävän Kuuban klubeista ja tunnelmasta. Social Club on kahden eri maailman liitto kaupungin keskustassa: yläkerran klubissa jylläävät listahitit ja alakerrassa aika kuluu värikkäitä drinksuja siemaillen.

Western Saloon Rodeo

Western Saloon Rodeo on villin lännen ja amerikan tyyyliin sisustettu yökerho. Rodeossa voit tanssia yömyöhään menevimpien klassikoiden ja kuuminpien uutuuksien tahdissa. Rodeosta löydät useita baaritiskejä, biljaridpöydän sekä tilavan tanssilattian mukaansa tempaavaa tunnelmaa unohtamatta.

Roska

Anniskeluravintola Roska, tuttavallisemmin vain Roska, tarjoaa musiikkia ja uskomatonta meinikiä underground- tyylisissä kellaritiloissa Aleksanterinkadulla, aina alkuillasta pikkutunneille asti. Roskassa voit tilata laadukkaita juomia kolmelta eri baaritiskiltä tai laittaa jalalla koreasti kahdella eri tanssilattialla.

IHKU

IHKU Night Club tarjoaa juhlijoilleen pubin ja yökerhon tiloissa tähtiartisteja, bilebändejä sekä karaokea. Ajanvietteeksi IHKUsta löytyy myös biljardipöytä, seurapelejä sekä urheilua. Pubissa järjestetään myös viikoittaisia keikkoja sekä livekaraokea.

Klubi

Tullikamari ja Tullikamarin Klubi tarjoaa legendaarisen areenan erilaisille konserteille, tanssille ja muulle kulttuurille. Klubilla voit nauttia suosikkiartistisi keikasta tai tanssia villisti Klubin tapahtumissa.

 

Ilta tanssilattian tuntumassa

 

Koskikeskuksen ravintolamaailma Poro ja Ranta

Ravintola ja yökerho Poro ei jätä ketään kylmäksi. Koskikeskuksen ravintolamaailman yläkerran valtaavat viikonloppuisin Poron live-esiintyjät sekä DJ:t. Kattavasta musiikkitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! Koskikeskuksen ravintolamaailman alakerrassa taas sijaitsee yökerho ja kesäravintola Ranta. Vietä unohtumatomia hetkiä tanssilattialla tai siemaile drinksuja rannan kesäterassilla!

H5 Bar & Cellar

H5 Bar & Cellar on Hämeenkadulla sijaitseva viihtyisä ja monipuolinen ravintolakokonaisuus. H5 Bar & Cellar tanssittaa asiakkaitaan livemusiikin parissa tanssilattialla ja tarjoilee parhaimmat viinit sekä raikkaat oluet juhlakansan virkistykseksi.

Henkka

Henkka on kaksi kerrosta valloittava ravintolakokonaisuus Hämeenkadulla. Henkan alakerrassa voit juhlia astetta vauhdikkaamin ja nauttia livemusiikista tanssilattialla. Uupumuksen yllättäessä juhlakansan, Henkan yläkerta tarjoilee laajan valikoiman laadukkaita juomia.

Bricks

Bricks on tyylikkään rento iltaravintola Tampereen keskustassa Hämeenkadun varrella. Bricksin pubin puolen tanssilattian täyttää 70- ja 80-luvun disco, pop, sekä rock, höystettynä Finnhitseillä ja takaosan Night Bricks soittaa suosittua rytmimusiikkia aina 90-luvulta tähän päivään asti.

Ravintola Tillikka

Hyvän ruuan lisäksi ravintola Tillikka tarjoaa aitoa tamperelaista pubitunnelmaa aamusta iltaan Hämeensillan kupeessa. Tillikassa voit maistella muun muassa kotimaisten pienpanimoiden oluita tanssilattian tuntumassa.

 

Ilta nostalgian ääressä

 

Doris

Ravintola Doris on opiskelijoiden ja taideväen suosiossa jo kolmekymmentä vuotta toiminut yökerho. Legendaarisen kellariyökerhon tunnelma hakee loppuyöstä vertaistaan. Doriksessa kohtaat mutkatonta musaa ja loistavaa tunnelmaa!

Semafori

Päivän lounas- ja päivällistarjoilun jälkeen Semafori muuttuu yökerhoksi ja tarjoaa asiakkailleen virkistäviä juomia sekä live-musiikkia. Semaforissa viihtyvät niin opiskelijat kuin muukin juhlakansa.

Kaijakka

Kaijakka on Tampereen kuuluisimpia karaokebaareja. Listalta löytyy hurjat määrät laulettavaa. Kaijakan yläkerrasta löytyy lisäksi Yöbaari, mikä palvelee juhlakansaa viikonloppuisin aina aamuneljään saakka. Hodaribaarista saa ruokaa aina valomerkkiin saakka.

Visittampere Viihdemaailma Ilona

Viihdemaailma Ilona

Verkatehtaankatu 3, Tampere
Lue lisää
Visittampere Original Sokos Hotel Ilves

Ilves Bar&Night

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
Lue lisää
Social Club Header 1920x1080 Video Replacement

Social Club

Kirkkokatu 10, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Beer Choice At Valtteri Festival In Klubi Laura Vanzo

Western Saloon Rodeo

Satakunnankatu 18a, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Girl Dancing Club Laura Vanzo

Roska

Aleksanterinkatu 22, Tampere
Lue lisää
Beer Tour Laura Vanzo 139

Bar IHKU Tampere

Hämeenkatu 23, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Tullikamari 30v Juhla 30th Birthday Laura Vanzo 38

Tampereen Tullikamari = Klubi + Pakkahuone

Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Hullu Poro

Koskikeskuksen Ravintolamaailma, Ravintola ja Yökerho Poro

Koskikeskus, Koskenranta, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Koskikeskus Ravintolamaailma Ranta

Koskikeskuksen ravintolamaailma, Ravintola Ranta

Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
Lue lisää
Tammerfest 2017 Laura Vanzo 21

H5 Bar & Cellar

Hämeenkatu 5, Tampere
Lue lisää
Visittampere Wine Glasses And People

Henkka

Hämeenkatu 13, Tampere
Lue lisää
Visittampere Bricks

Bricks

Hämeenkatu 18, 33200 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ravintola Tillikka

Ravintola Tillikka

Keskustori 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Doris

Doris

Aleksanterinkatu 20, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Periscope Bar Restaurant Ratina Laura Vanzo

Semafori

Rautatienkatu 25, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Girl Dancing Club Laura Vanzo

Kaijakka

Laukontori 12, 33200 Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Majoitusta pienelle budjetille
Majoitus

Majoitusta pienelle budjetille

Nämä kohteet tarjoavat edullista, mutta viihtyisää majoitusta Tampereella.
Lue lisää