Siirry sisältöön
Kartta

Dream Hostel

Tampereella toimii todellinen maailmanluokan hostelli, joka on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja. Tämä paikka on nimeltään Dream Hostel, ja se sijaitsee Tampere-talon lähistöllä kävelymatkan päässä keskustasta. Tampereen seudulla on myös monia valloittavia Bed & Breakfast -paikkoja, joissa voi majoittua tunnelmallisesti, kodinomaisesti ja viihtyisästi.

 

B&B Nostalgia

Tampereen B&B-tarjontaan kuuluu esimerkiksi tunnelmallinen B&B Nostalgia, joka sijaitsee Teiskossa – vain 30 km Tampereen keskustasta, ja olet maalaismiljöössä. Idyllisessä, kaksikerroksisessa luhtiaitassa on kolme erilaista ja kauniisti sisustettua huonetta, joissa voi yöpyä 10 henkeä kerrallaan. Voit viettää yön tai pari, yksin tai porukalla maaseudun rauhassa. Kaupan päälle saa palan maalaistunnelmaa; rauhaa ja raikasta ilmastoa, välitöntä tunnelmaa sekä laadukasta ja mutkatonta palvelua.

 

Kärppälän Rustholli

Kärppälän Rustholli Lempäälässä tarjoaa puolestaan majoitusta 1800-luvulla tehdyssä päärakennuksessa, piharakennuksessa ja aitassa. Kaikki huoneet on remontoitu vanhaa rakentamistyyliä kunnioittaen. Rusthollin emäntä toivottaa matkailijat tervetulleiksi mukaviin ja kauniisiin huoneisiin nauttimaan maaseudun rauhasta.

 

B&B Villi Ullakko

Akaassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta, sijaitsee B&B Villi Ullakko. Täällä voi olla kodikkaasti poissa kotoa ja saada lepoa, rauhaa sekä virvoitusta kaikille aisteille. Mukavissa, erilaisten teemojen mukaan sisustetuissa huoneissa voi viettää hyvän yön, ja aamun kruunaavat tuore kahvi ja maittava aamiainen.

 

Eräjärven Eerola

Oriveden Eräjärven Eerolassa, noin 45 kilometrin päässä Tampereelta, on mahdollisuus ympärivuotiseen aamiaismajoitukseen hyvin varustetussa vierastalo Lehdokissa. Todelliseen maalaistunnelmaan pääsee yöpymällä kesäaikaan maatilan alkuperäisissä aitoissa ja piharakennuksissa. Aitoissa voi aistia entisajan tunnelman ja herätä pirteänä rentouttavan yön jälkeen. Erikoisuutena on vuodelta 1751 peräisin oleva aitta, jossa hääparia odottaa olkivuode pellavalakanoineen.

 

B&B Kommee Kurki

B&B Kommeen Kurjen majoitus Sastamalan maaseudulla soveltuu hyvin 1-6 henkilölle. Majoituskäytössä on vanha hirsirunkoinen puutalo, joka on remontoitu täydellisesti vuonna 2007. B&B Kommee Kurki tarjoaa laadukasta talomajoitusta perheellesi ja rauhallisen majoituksen pienelle työporukalle, komennusmiehille tai työparille. B&B Kommee Kurki sijaitsee maaseudun rauhassa, mutta on majapaikkana sopiva erilaisten matkareittien ja Sastamalan monipuolisten käyntikohteiden suhteen.

 

Helenan kanat ja kammarit

Vesilahden Narvasta, noin tunnin bussimatkan päässä Tampereelta, löytyy maatilamajoitus, jonka huoneet on juuri remontoitu. Tiloissa on yhteiskeittiö, jossa voi valmistaa ateriat, tai etukäteen tilattuna aamiaisen voi myös ostaa. Pihassa tepastelee kanoja ja kissoja, laitumelta löytyy lehmiä. Majoittua voi myös asuntoautolla tai teltassa. Majoitus on avoinna ympäri vuoden.