Siirry sisältöön
Kartta

Elämyksellinen avovesiuintikokemus, uintiretki tai swim-run kokemus. Kangasala tarjoaa loistavat puitteet avovesiuintiin. Keskustan tuntumassa on Vesaniemen uimaranta, ja siitä aukeaa uintireitit Vesijärvelle. Onkijärvi Kangasalan pohjoisosassa tarjoaa rauhallisen ympäristön, takuuvarmasti lämpimän veden ja haasta itsesi -kokemuksen 1,5 km järven päästä päähän. Lihasulassa sijaitsee yksi Pirkanmaan puhtaimmista ja kirkkaimmista uintipaikoista, lähdepohjainen Heramaajärvi.

Jos haluat kokea pitkän uintiretken, niin Kangasalan Ruutanasta uiden Vesaniemeen tarjoaa pitkän n. 8 km uinnin. Uinnin ohjaajana toimii Simo Hillo, jolla on kokemusta uinnista vuodesta 1979. Avovesiuintiohjaajakouluttaja, uinnin A-tason valmentaja ja uintituomari.

Elämyksen hinta määräytyy uinnin keston ja ryhmän koon mukaan. Uintia varten vaaditaan uimarilta uintipoiju, jonka saa lainaan tai vaihtoehtoisesti sen voi ostaa itselle edullisesti, myös muita avovesiuintivarusteita on myynnissä. Olen myös erityisuimaopettaja, ja uinnin pystyy toteuttamaan esteettömästi Vesaniemessä.

Katso lisää