Siirry sisältöön
Kartta

Sappeen Matkailukeskus sijaitsee Pälkäneellä ja on koko perheen suosittu matkailukohde ympäri vuoden.

Kesällä ajetaan alamäkeä alamäkipyörillä, sillä reittejä löytyy paljon erilaisia, myös perheen pienimille. Vuokraamosta saa edullisesti vuokrattua myös alamäkipyörät varusteineen. Sappeen pyöräkoulu järjestää alamäkipyöräilyyn opetusta ja erilaisia kursseja.

Koko perheen suosikkikohde kesällä ja syksyllä on Sappeen Seikkailupuisto, jossa erilaisia ratoja on 13 kpl sisältäen runsaasti hauskoja kiipeilytehtäviä ja vaijeriliukuja. Tule ihmeessä kokeilemaan !
Kesällä Sappeen kesäteatterissa nautitaan laadukkaita kesäteatteri-esityksiä. Teatterissa on 530 istumapaikkaa.

Sappeessa on 13 erilaista laskettelurinnettä sekä suosittu Snow Park, josta löytyvät etenkin nuorison mieleen olevat erilaiset suorituspaikat.
Perheen pienempien suosikit ovat Mutkamäki ja Alppiseikkailu, jossa etenkin ilta-aikaan erilaiset valot tuovat lisää jännittävää tunnelmaa. Family Park -alueella voi turvallisesti harjoitella laskettelun alkeita.

Hissejä Sappeesta löytyy mattohissien, sompahissien ja ankkurihissien muodossa. Sappeen rinteet ovat aina erinomaisessa kunnossa. Murtsikkalatuja löytyy 14 km:n verran. Vuokraamosta löytyvät huolletut laskettelusukset ja lumilaudat varusteineen.

Sappeesta löytyy ympäri vuoden laadukasta majoitusta, kokous- ja juhlatiloja, ravintolapalveluita ym.

Tervetuloa tutustumaan!

Katso lisää