Siirry sisältöön
Kartta

Tervetuloa viihtymään kodikkaissa asunnoissamme! Tarjoamme sinulle upean tilaisuuden nauttia kotoisasta tunnelmasta ja hotellimaisesta mukavuudesta samassa paketissa. Olemme erikoistuneet lyhytaikaismajoituksen tarjoamiseen niin turisteille kuin työmatkailijoillekin ja tarjoamme täysin varusteltuja asuntoja, jotka ovat saatavilla vuokralle.

Jokainen asuntomme on suunniteltu huolella tarjotakseen vieraillemme mahdollisimman miellyttävän ja huolettoman oleskelun. Tiloissamme on kaikki tarvittava aina huonekaluista ja astioista pehmeisiin petivaatteisiin, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi heti saavuttuasi. Voit rentoutua tilavissa olohuoneissa, valmistaa herkullisia aterioita täysin varustelluissa keittiöissä ja nauttia levollisista yöunista makuuhuoneissa. Lisäksi tarjoamme ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jotta voit pysyä yhteydessä maailman kanssa, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla.

Tule ja koe kodikas majoituskokemus, joka yhdistää hotellimaisen mukavuuden ja oman kodin lämpöisen tunnelman. Varaa majoituksesi ja tee vierailustasi entistäkin ikimuistoisempi.

Tervetuloa kotiin poissa kotoa!

Katso lisää