Siirry sisältöön
Kartta

Kommeen Kurjen Tentsile-leirissä rentoudutte omassa rauhassa kurkien ja joutsenten johtamassa äänimaisemassa lintujärven rantamilla. Hyvinvarustellussa leirissä on 2 Tentsile Stingray 3G -puutelttaa, jotka ovat aina käytössä samalla 1-6 vieraan porukalla. Leiriin mahtuu jopa 5-6-lapsinen perhe. Leirissä on mm. hajuton puucee käsienpesupaikkoineen sekä nuotiopaikka polttopuineen ja nokipannukahvitarvikkeineen.

Voit viimeistellä ikimuistoisen luontoelämyksen varaamalla saunavuoron hauskassa kärrysaunassa sekä nauttimalla leirin lähelle toimitetun aamiaisen kaikeassa rauhassa omaan tahtiin.

Puumajoitusleiri sijaitsee Sastamalan maaseudulla, n. 10 km päässä keskustasta. Leiristä on n. 200 metriä pihapiiriin, jossa sijaitsee B&B Kommee Kurki sekä oma talomme. Ideana on, että leiriin päästyänne saatte olla täysin omassa rauhassanne, mutta olemme kuitenkin helposti saatavilla.

Elämysmajoitus on saatavilla touko-syyskuussa.

Kommeen Kurjen puumajoitus sopii täydellisesti luontoihmisille, pyöräilijöille, retkeilijöille ja lapsiperheille. Kommee Kurki on sateenkaariystävällinen majapaikka.

Puumajoituksen matalammalla oleva puuteltta on mahdollinen myös sovelletusti esteettömään retkeilyyn seikkailuhenkisille liikuntarajoitteisille retkeilijöille. Lue lisää sivuiltamme ja tiedustele tarkemmin!

Kommee Kurki on osa Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -palvelua sekä We Speak Gay -matkailuyhteisön jäsen.

Katso lisää