Siirry sisältöön
Kartta

Rauhoitu ja rentoudu luonnon rauhassa, Näsijärven rannalla: Koe 100 % sähkötön glamping-elämys Tahlolla!

Nuku käsityönä lähipuusta rakennetussa kärrysaunassa.

Koe luksusretkeily majoittuen mukavasti kärrysaunassa. Puku-/makuutilassa majoittuu kaksi henkilöä 140 cm leveässä vuoteessa. Sauno, nauti metsän hiljaisuudesta ja herää Näsijärven aaltojen liplatukseen.

Kärrysauna on Tahlon perheen rakentajan, Eero Tuomisen käsialaa vuodelta 2009. Nyt tämä vanha, uniikki ja sympaattinen kärrysauna on saanut uuden elämän Tahlolla. Monipuolinen varustelu, hyvät löylyt, ripaus designia ja valmiiksi pedattu parivuode takaavat onnistuneen retkikokemuksen Tahlolla.

Kun varaat kärrysaunamajoituksen, kärrysauna on yksityiskäytössänne koko majoituksenne ajan. Puulämmitteisellä saunalla saa hieman lämmitettyä myös puku-/makuutilaa, joten se palvelee Tahlon glampingissa ja keväästä aina syksyyn asti.

Varaa myös palju ja hemmottele hetki lämpimällä vedellä havumetsän siimeksessä. Tai pulahda Näsijärven puhtaaseen veteen laiturilta tai rannasta. Tahlon laavu nuotiopaikkoineen on aivan kärrysaunan läheisyydessä ja käytettävissä majoituksen ajan.

Noin 10 m2 kokoinen liikutettava rakennus 4 m2 saunalla tarjoaa löylyt Tahlon glamping-majoittujille silloin, kun se ei ole majoituskäytössä. Talvella kärrysauna ja laavu palvelevat sauna- ja luontoelämyksillään ryhmiä!

Katso lisää