Siirry sisältöön
Kartta

Mäntän Klubin tarjonnasta löydät majoitusta, tilausravintolan sekä kokous- ja juhlapalveluita. Kesäkaudella Mäntän Klubin ravintola palvelee asiakkaita päivittäin. Mäntän Klubi tarjoaa mahdollisuuden majoittua uniikissa ja historiallisessa ympäristössä.

Hotellin 18 huonetta tarjoavat majoitusta perusmajoituksesta luksushuoneisiin ympäri vuoden. Rauhallisissa tiloissa yöpyjän unta häiritsee korkeintaan talon historian havina. Erittäin tilavat huoneet ovat rakennuksen tyylin mukaisesti sisustettuja, jokainen huone on yksilöllinen. Osaan huoneista voidaan sijoittaa 1-2 lisävuodetta, jolloin ne sopivat hyvin perhekäyttöön.

Thomén veljesten suunnittelema Klubi-rakennus valmistui vuonna 1920 G.A. Serlachiuksen juhlatilaksi. Tänä päivänä kokous- ja juhlapalvelut mahdollistavat tapahtumat sekä juhlat ja koulutukset niin pienelle kuin myös isommallekin seurueelle. Mäntän Klubi on olennainen osa kaupungin historiaa ja pitää sisällään tarinoita vuosikymmenten varrelta. Klubi on toiminut niin juhlatilana, lukuisten merkkihenkilöiden kohtaamispaikkana, painiotteluiden näyttämönä kuin sotasairaalanakin.

Katso lisää