Siirry sisältöön
Kartta

Vallitun leirikeskus on vuokrattava vapaa-ajan viettopaikka Vesijärven rannalla. Leirikeskus on luonnon keskellä, noin kuuden kilometrin päässä Kangasalan keskustasta. Kohde tarjoaa vaatimattoman, mutta viihtyisän ympäristön virkistystoimintaan ja erilaisten leirien järjestämiseen. Kesäaikaan kohteeseen on hyvä ajotie perille saakka.

Leirikeskuksen alueella on laajat nurmi-, metsä-, peli- ja ranta-alueet. Kohdetta vuokrataan ympäri vuoden, mutta majoitusmökit ovat käytössä vain kesäaikaan 1.5.-30.9. Leirikeskuksen majoitusmökeissä on majoitustilat yhteensä 38 hengelle, runsaasti telttailuun ja pelaamiseen soveltuvaa nurmialuetta, rantasauna, kioskirakennus, grillikota, laavu, kuivikekäymälät, kokoontumisrakennus sekä keittorakennus, joka sisältää astiat, puuhellan, kotitalouslieden ja runsaasti kylmäsäilytystiloja. Kokoontumisrakennus ja keittorakennus ovat sähköistettyjä, mutta majoitusmökit ja rantasauna eivät ole. Lisäksi keittorakennukseen tulee juokseva vesi, joka avataan yöpakkasten loputtua ja suljetaan ensimmäisten yöpakkasten tultua.

Piha-alueella on erilaisia leikki- ja pelimahdollisuuksia, kuten muun muassa jalkapallokenttä ja frisbeegolf-rata, joka kulkee leirikeskuksen ympäri. Keittorakennuksen edustalla on myös kaksi lipputankoa. Pimeään aikaan keittokatoksen ja majoitusmökkien alueelle saa valaistuksen. Rantasaunalle menevän polun varrella ja rantasaunalla ei ole valaistusta. Otsalamput tai taskulamput ovat pimeään aikaan kohteessa tarpeellisia.

Katso lisää