Siirry sisältöön
Kartta

Sahalahden Kontula on vuonna 1926 valmistunut monitoimitalo Pirkanmaalla. Talo on toiminut jo vuosikymmeniä juhlien ja harrastamisen keskuksena. Rakennus on kokenut mittavia saneeraustöitä vuosien varrella. Rakennus on kartanomaisen kaunis ja sijaitsee rauhallisella alueella. Kesällä piha-alue on vehreä ja tilava, jolloin juhlatilaisuuksia voi laajentaa myös piha-alueelle. Kontula soveltuu erilaisten tapahtumien, juhlien sekä kokoontumisten pitopaikaksi. Ajotie perille on ympäri vuoden hyvässä kunnossa. Varustukseltaan Kontula vastaa nykyajan tarpeita, ja juhlasaliin saa hyvin mahtumaan jopa 200 hengen tilaisuudet.

Rakennuksessa on juhlasali, erillinen ravintolatila, iso suurtalouskeittiö, WC-tilat, saunaosasto ja eteistila vaatesäilytykseen. Rakennuksen yläkerrasta löytyy erillinen tila esimerkiksi juhliin valmistautumiseen tai kokoustamiseen. Kontulassa ei ole yöpymismahdollisuutta. Keittiö ja WC-tilat on uudistettu vuosina 2023-2024. Keittiöstä löytyy runsaasti kylmäsäilytystilaa sekä uudistetut suurtalouskeittiökoneet ja -laitteet.

Kontulan tiloissa voit viettää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten häitä, syntymäpäiviä, pikkujouluja tai vaikka koulutuksia. Rakennukseen ja tiloihin voi varata maksuttoman esittelykäynnin!

Katso lisää