Siirry sisältöön
Kartta

Viihtyisä, lämminhenkinen paikka järjestää tapaamia ystävien, perheen tai työporukan kanssa. Saatavilla myös erilaisia työyhteisön kokouspalveluja, workshopeja ja luentoja. Sudio sijaitsee metsäalueen laidalla, mutta kuitenkin lähellä Tamperetta ja hyviä kulkuyhteyksiä, 12 min ajomatka Ratinasta. Suuntima Hyvinvointistudio / Juhlatila Lempäälä tiloihin kuuluu 70 neliömetrin kokoustila, pukuhuone, WC, suihku ja sauna 8 hengelle (sähkökiuas). Ulkona suuri 50 m2 terassi, viheralue ja tilava ulkoporeallas 6 hengelle.

Kokoustilassa/salissa on 86″ LED-TV HDMI-liitännällä sekä AirPlay2- ja ChromeCast-liitännöillä. Kaiuttimet ja tabletti löytyy taustamusiikkia varten – voit myös käyttää omaa kännykkääsi musiikin suoratoistoon. Tilaan voit tehdä erilaisia ​​istuma-/pöytäjärjestelyjä jopa 35 hengelle.

Tilaa käytetään kokouksiin, juhliin ja muihin tapaamisiin, mutta myös ryhmäliikuntaan, kuten joogaan ja pilatekseen. Yrityksille ja kokouksille on myös mahdollista varata ryhmäliikuntatuokio, rentouttava Mindfulness-tunti tai luento hyvinvoinnista, työhyvinvoinnista, ravinnosta ym.

Catering on saatavilla yhteistyökumppanin kautta. Tilassa ei ole erillistä keittiötä, mutta tilassa on jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin.

Katso lisää