Siirry sisältöön

-Laaturavintola ilman pönötystä

Tampereen paraatipaikalla, heti rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva Ravinteli Bertha tarjoaa keittiön luovaan otteeseen perustuvaa viiden ruokalajin kokonaisuutta – raaka-aineiden merkitystä unohtamatta. Ei valkoisia pöytäliinoja, vaan rentoa ja kujeilevaa meininkiä.

Paluu perinteiseen modernilla otteella voisi olla Berthan ruokafilosofian motto. Berthan idea ruoan suhteen on vapauttaa sinut valinnan tuskasta; valitse seka- tai kasvissyöjän menu ja luota meihin! Velipoikaravintolansa Huberin tapaan Bertha panostaa laadukkaisiin, kotimaisiin lihoihin, sekä mahdollisuuksien mukaan kausi- ja lähituotteisiin. Tarjolla on selkeän makuista ruokaa ja tunnistettavia raaka-aineita, siivitettynä huikeilla liemillä, sooseilla ja kastikkeilla. Ruoat ja reseptit eivät ole maasidonnaisia, vaan annokset vaihtuvat ajoittain, aina sesongin ja parhaiden saatavilla olevien raaka-aineiden mukaisesti.

Asiakaspalvelu on Berthassa ripeää, iloista sekä todella asiantuntevaa. Bertha tarjoaa ravintolakokemuksen miellyttävien makujen parissa. Tämä on paikka, jonne tullaan ruokailun lisäksi myös aidosti viihtymään koko perheen, ystävien, puolison tai vaikkapa työporukan kanssa.

Juomapuolella panostetaan niin ikään laadukkuuteen. Berthassa halutaan kaataa lasiin hyvälle ruualle kivoja viinejä. Maukkaita ja inspiroivia yhdistelmiä, joista jää kiva fiilis. Tällöin onnistuminen ei ole kovin vaikeaa. Tarjolla menujen yhteyteen on myös ravintolan ideoimia juomapaketteja, joissa juomien vivahteita on mietitty yhteensopiviksi ruokien makumaailmojen kanssa.

Katso lisää