Siirry sisältöön
Kartta

Lämpimästi tervetuloa Tampereen kahvilaamme!

Kahvilamme on tunnettu suussasulavista kakuistaan, joita tullaan maistamaan kauempaakin. Valikoimista löydät myös superherkulliset paninit, suolaiset piirakat, kuuluisat lasagnemme sekä runsaan raikkaat salaatit.

Herkullisten makujen salaisuus ovat käyttämämme luomu- ja lähiraaka-aineet, jotka hankimme tuottajaringiltämme sekä suomalaiset ja amerikkalaiset sukureseptit. Kahvilan perustajat ovat suomalais-amerikkalainen pariskunta Kirsi ja Mark Heidt, joiden molempien suvuista löytyy sukupolvittain jauhopeukaloita.

Meillä on laaja valikoima gluteenittomia tuotteita sekä vegaanisia ja keto-ruokia. Kysy lisää henkilökunnaltamme, ja autamme löytämään sopivan vaihtoehdon juuri sinulle.

Tampereen kahvilassamme on valoisa skandinaavinen tunnelma lämpimän boheemilla twistillä. Kahvila sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, aivan bussi- ja ratikkapysäkkien vieressä, kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja hotelleista.

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo. Meille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti sekä Avainlippu-merkki, joka kertoo, että tuotteet on valmistettu ja palvelut on tuotettu Suomessa. Tampereen kahvilamme on myös osa Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -palvelua.

Tervetuloa!

Katso lisää