Siirry sisältöön
Kartta

Vilpeilän vuonna 1897 valmistunut kyläkoulu viehättävine pihapiireineen on keväästä 2021 alkaen toiminut kylätalona ja -kahvilana. Kahvila on sisustettu kodikkaasti kierrätystuottein ja kahvi nautitaan perinteisistä ruusukupeista.

Kahvilasta löydät herkulliset itsevalmistetut toastit ja vohvelit sekä muuta makeaa syötävää. Toastit ja vohvelit saatavilla myös gluteenittomina.

Pihapiiristä löytyy monenlaista puuhaa lapsille, mm. keinut, suvijuna, kepparirata ja hiekkalaatikko hienoine polkutraktoreineen. Kylätalolla järjestetään kesällä viikoittain tapahtumia. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät verkkosivulta.

Vilpeilään saavut sujuvasti ja turvallisesti pyöräillen pyöräteitä pitkin Tampereelta asti. Matkan varrella voit ihailla Kangasalan upeita harjumaisemia ja Pelisalmen sillalta avautuvat huikeat näkymät Längelmävedelle. Olemme pyöräilijäystävällinen paikka ja meiltä löytyvät pyöräilijän tarvitsemat peruspalvelut.

Kahvilan sisätilat ja wc eivät ole esteettömiä, mutta palvelemme tarvittaessa suoraan pihapöytiin, joihin on mahdollista tulla myös rollaattorilla tai pyörätuolilla.

Katso lisää