Siirry sisältöön
Kartta

Keväisenä lauantaiaamupäivänä Lielahden kartanon Kartanonpuisto täyttyy huisin hauskasta juhlatunnelmasta, kun osana Lielahti-päiviä vietetään Kartanon Lastenjuhlat Hiedanrannassa 11.5!

Juhlayleisöä ilahduttaa musiikillaan Pikku Kakkosestakin tunnettu Stiina & Taikaradio, joka ohjelmistoon kuuluu leikittävää ja laulettavaa lastenmusiikkia. Taikaradio -Orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa tuttujen ”perinteisten” kuin uudempienkin laululeikkien sävelin.

Kartanon lastenjuhlissa päästään kokemaan myös Improvisaatio Snorkkelin lastenteatteriesitys TosiSatu, jossa tarinasta ja sen juonenkäänteistä päättävät lapset. Luvassa on yllätyksellinen ja aktiivinen teatterituokio pienten tarinankertojien kanssa!

Lapsille suunnatussa maksuttomassa ohjelmassa on luvassa muun muassa hauska toiminnallinen lasten kalamaailma, taikasauva -työpaja, kasvomaalausta, akrobaattiesityksiä, hattaraa ja paljon muuta!

JUHLAOHJELMASSA:

ESITYKSIÄ
* Klo 10.30 Improvisaatioteatteri Snorkkelin TosiSatu
* Klo 11.30 Lastenmusiikkiorkesterini Siina & Taikaradio -Orkesteri (duo)
* Yksisarvisen-vierailu tasatunnein klo 10/11/12 20min. Maskotti paikalla, halauksia ja kaverikuvia yms.
* Akrobatiavoimistelujoukkue Althean akrobaattiesityksiä

TEKEMISTÄ
* Pelasta Näsijärvi roskista-työpaja
* Taikasauva-työpaja
* Glitterpiste/ 2€ kpl
* Kepparirata
* Kansalaistalo Mansikkapaikan toiminnallinen ja hauska kalamaailma (kartanon 2.krs)
*Nuorisokeskus Piilon pilkahdus –
Kasvomaalauksia Piilon nuorilta ja heittopussi-peli
*Kirjastoauto Kosmos
* Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma tarjoaa maksuttomia polkupyörän pikahuoltoja. Nappaa myös mukaasi kartta omatoimiseen koko perheen pyöräilysuunnistukseen. Saavu siis tapahtumaan pyörällä!

HERKKUJA
* Hiedanrannan jäätelökioskin avajaiset!
* Herkuttele hattaralla! Lielahden koulun vanheimpainyhdistys.
* Kartanokahvila Mielihyvin tarjoilee kahvila herkkuja.

Tapahtuma järjestetään suurimmaksi osaksi ulkona Kartanonpuistossa. Ajankohtaiset saapumisohjeet
https://hiedanranta.fi/info-yhteys/saapuminen-hiedanrantaan/

Tapahtumapysäköinti Tehdaskartanonkadun ja Sellupuistonraitin risteyksessä olevalla P- pysäköintialueella. Suositellemme julkisia kulkupelejä! Kevyenliikenteen väylä Hiedanrannanraitilla on avoinna.

Kartanon lastenjuhlat ovat osa Lielahti-päivien ohjelmaa. Lielahti-päivät järjestää yhteistyössä alueen toimijat Kansalaistalo Mansikkapaikka, Rientolan Setlementti, Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö, Hiedanranta, Sopimusvuori ry, Lielahden koulu, Lielahden kirjasto, Harjun seurakunta, Nuorisokeskus Piilo ja Kauppakeskus Like.

Kurkkaa koko Lielahti-päivien ohjelma! https://www.facebook.com/events/442675368294555