Siirry sisältöön
Kartta

HOAX

Asematunnelin Bonker Moodcourtissa sijaitseva HOAX on täysin vegaaninen roskaruokaravintola, joka tarjoaa todellisen makuelämyksen. Värikäs ja överi ravintola hurmaa niin vegaanit kuin sekasyöjät. Urbaani ja leikkisä tila on kuin minikokoinen ravintolamaailma – tutustu HOAXin lisäksi samalla myös Tacos ’n’ Tequila -ravintolaaan sekä Noob Arcade -pelibaariin! Paikan löytäminen saattaa ensimmäisellä kerralla vaatia hieman vaivannäköä, mutta kokemus on etsimisen arvoinen. Ja tänne palaat uudelleen!

Bistro Papu & Pata

Kasvisruoka ja Laukontorin kauniit järvimaisemat ovat pettämätön yhdistelmä. Bistro Papu ja Pata sijaitsee historiallisessa Laukonkulman talossa Tampereella. Rennossa ja viihtyisässä ympäristössä voi nauttia maistuvaa arkilounasta tai viettää viikonloppuiltaa. Lounaalla on tarjolla useita pöytiin tarjoiltuja kasvisannoksia. Viikonloppuisin menussa on enemmän vaihtoehtoja, ja lista muuttuu sesongeittain.

Ravintola Muusa

Kun astut sisään Olympiakorttelin ovista Muusaan, rento meininki, laadukkaat juomat ja herkulliset ruuat vievät mukanaan! Muusassa on monipuolisesti herkkuja vegaaneille, kasvissyöjille ja sekasyöjille. Ravintolan bang bang -kukkakaalit ja sunnuntaibrunssi alkavat olla jo tamperelaisia klassikoita. Ja mikä kätevintä, voit jatkaa iltaa samassa paikassa, vaikka kaupungin ehkä parhaimmille cocktaileille Tiimaan tai keikalle Olympiaan. Kesällä myös korttelin yläkerrassa sijaitseva Puutarha on auki ja kutsuu syömään sekä nauttimaan mainiosta tunnelmasta.

Ravintola Kajo

Ravintola Kajo yllättää. Se on paikka, jossa kokeillaan lähiraaka-aineita rohkeasti. Ravintolan filosofiana on käyttää raaka-aineet vastuullisesti alusta loppuun, synnyttäen inspiroivia makuelämyksiä. Ravintolan Oodi luonnolle -menu rakentuu sesongin parhaista paikallisista raaka-aineista. Menu on saatavilla aina kasvisversiona, mutta ennakkoon tilattuna myös täysin vegaanisena.

Kasvisravintola Gopal

Keskellä Tampereen rouheaa ja eläväistä Tammelaa on jo vuodesta 1997 lähtien toiminut kasvisravintola Gopal. Kivenheiton päässä keskustasta sijaitseva Gopal on monen suosikki, sillä noutopöytä on tarjolla koko aukioloajan. Vilkkaan Tammelantorin ja useiden vintagekauppojen läheisyydessä toimiva Gopal toimii siten, että maksat ruuasta sen painon mukaan. Tämä vähentää myös hävikkiä!

Kokeile myös nämä:

Sitko Pizzan pizzat saa pyydettäessä vegaanisella juustolla, muutama pizza on myös täysin vegaaninen. Tampereella kun ollaan − miten olisi vegaaniset wingsit? Maista Siipiweikkojen Siiwege-ateria!

Maahan Deli by Maahoo Kauppahallissa tarjoilee välimerellisiä makuja ja runsaasti vegaanisia vaihtoehtoja. Myöskin Kauppahallissa sijaitseva, afrikkalaista ruokaa tarjoava Maira on täynnä herkullisia kasvisvaihtoehtoja.

Meze-ravintola Zeytuunissa on maukkaita ja monipuolisia kasvisannoksia. Oletko jo kokeillut Marangan vegaanista gyros pita pocketia? Entäpä Gastropub Sohon Vegan Salami Toast tai Bistro Viljan Vetanat? Kesäaikaan testaa Hämeenpuistossa sijaitseva Rillinki ja heidän Kapsalon tai Viivet. Myös Pispalassa sijaitseva klassikko Vaakon Nakki tarjoaa yllättävästi paljon vegaanisia annoksia!

Vietnamilaisessa Ravintola Whateverissä suurin osa buffetin ihanista ruuista on vegaanisia. Muista myös Lie Mi ja herkulliset Shanghai tacot, joita saat muun muassa tofutäytteellä. Hämeenkadulla lähellä rautatieasemaa sijaitseva Biang! tarjoilee myös herkullisia vegeannoksia.

Suurin osa Itsenäisyydenkadulla sijaitsevan Cafe & Bakery Mimosan valikoimasta on vegaanisia. Testaa myös Onda Music & Arts Cafén vegaaninen leipä, joka on herkullinen lounasvaihtoehto!

 

Visit Tampere ei vastaa muutoksista. Tarkistathan viimeisimmän tiedon ravintolan omista kanavista.