Siirry sisältöön
Kartta

Tampereen huoneistohotellit sekä vuokrattavat huoneistot tarjoavat ratkaisun pidempiaikaisiin majoitustarpeisiin. Muista myös Airbnb majoitusvaihtoehtona.

Tampereen Huoneistohotelli MN

Tampereen Huoneistohotelli MN tarjoaa keskustassa edullista huoneistomajoitusta lähellä kauppoja, kahviloita, teattereita ja kävelymatkan päästä Tampereen Ratinan Stadionilta. Kaikki huoneistot (19 m²-87 m²)  ovat moderneja, saneerattuja ja hyvin varusteltuja, voit valita huoneistosi saunalla tai ilman, voit viipyä kahdesta vuorokaudesta kuukauteen. Huoneistohotelli antaa sinulle kodin tunnun ja hotelleista tutut mukavuudet. Oma hyvin varusteltu keittiö ja huoneiston runsas varustus, mm. pesu- ja tiskikone, antavat sinulle vapauden tehdä ja toimia oman aikataulusi mukaan.

UNITY Tampere

Pyynikin kansallismaisemaan, entiseen Pyynikin Trikoon tehdasrakennukseen rakentui Tampereen uusin majoituspaikka, UNITY Tampere. Kodinomaisen majoituksen lisäksi asiakkaille tarjotaan yhteisöllisyyttä ja monipuolisia oheistiloja. Alueella on myös kahvila, ravintola sekä muita palveluita.

Forenom Aparthotel Tampere Kauppakatu

Tampereen sydämessä, Kauppatorin kupeessa sijaitseva huoneistohotelli Forenom Aparthotel Tampere Kauppakatu on uudistettu rakennuksen historiaa sekä aikakautta kunnioittaen. Huoneistohotellissa on neljässä eri kerroksessa 61 huoneistoa yksiöistä kolmioihin. Sijainniltaa loistavalta huoneistohotellilta on Nokia Arenalle ja rautatieasemalle on matkaa noin kilometri ja lähin ratikkapysäkkikin löytyy vain reilun 100 metrin päästä.

Forenom Aparthotel Tampere Kaleva

Forenom Aparthotel Kaleva on uusi huoneistohotelli Tampereen Kalevan kaupunginosassa, noin 3 kilometrin päässä keskustasta. Kaikki Kalevan palvelut (mm. Prisma) löytyvät alle kilometrin päästä. Huoneistojen koot vaihtelevat yksiöstä kolmioon. Kaikki huoneistot on kattavasti varusteltu, joten täällä majoittuu viihtyisästi yhden yön tai useamman kuukauden. Lemmikkieläimet voivat majoittua huoneistoissa lisämaksusta.

Kotimaailma

Kotimaailmalla on puolestaan useita kalustettuja asuntoja keskustan alueella. Hämeenkatu on lähimmistä asunnoista vain muutama askeleen päässä, ja kauimmistakin pääkadulle on matkaa ainoastaan kilometrin verran. Kotimaailman asunnoissa on mm. täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja parveke, ja monissa on oma sauna. Hinnat sisältävät aina vakuutuksen, liina- ja vuodevaatteet, loppusiivouksen, vesi- ja sähkömaksut sekä internetyhteyden (wifi). Väliaikaiset asunnot ovat täysvarusteltuja, jolloin asiakkaiden tarvitsee tuoda mukanaan vain vaatteet ja hygieniatarvikkeet. Lemmikit ovat tervetulleita!

2ndhomes

2ndhomes tarjoaa laadukkaita, monipuolisia ja kodinomaisia kalustettuja huoneistoja niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden käyttöön. Huoneistot voi vuokrata yhdestä yöstä useisiin kuukausiin. Huoneistoissa on täysi varustelu sisältäen puhtaat liinavaatteet sekä pyyhkeet isollekin seurueelle. Asuntoja löytyy monipuolisesti kaikkialta Tampereen keskustasta aina studioista isoihin saunallisiin kattohuoneistoihin.

Hotelli Homeland

Hotelli Homeland sijaitsee puolestaan rauhallisella paikalla Tammelassa noin kilometrin päässä keskustasta. Hotellin kaikissa huoneissa on täysin varusteltu keittiö, joten se sopii hyvin myös pidempiaikaisiin majoitustarpeisiin. Hotellissa on kolme eri huonetyyppiä Single, Double ja Twin. Kysy hotellista myös uusista huonetyypeistä: Superior room on tilavampi ja Double room leveämmällä tuplavuoteella. Family roomissa voi majoittua isompikin seurue, esim. 4-henkinen perhe majoittuu huoneessa erittäin mukavasti.

City Home Finland

City Home Finland tarjoaa edullista ja tasokasta huoneistomajoitusta Tampereella. Ylellisissä huoneistoissa pääset nauttimaan kodinomaisesta majoituksesta Tampereen ydinkeskustassa. Kohteissa asiakas pääsee edullisella hinnalla nauttimaan kodinomaisesta majoituksesta mitä parhaimmalla tavalla ja lisäksi asunnoissa on kaikki, mitä mukavaan majoittumiseen tarvitsee – ja paljon muutakin! Keittiöt ovat hyvin varusteltuja, jokaiselle henkilölle on varattu oikea määrä pyyhkeitä, osassa asunnoista on oma sauna. Asuntoja jopa 8 henkilön seurueille ja lapsiperheille. Jokaisen asunnon sijainti on tarkkaan harkittu, ja ne sijaitsevat keskustassa keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Hiisi Homes

Kaikki eivät halua asustella keskustan hälinässä niin kun eivät Hiiden heimolaisetkaan. Hiisi Homes Tampere Muotialan saunalliset tilapäiskodit sijaitsevat nimensä mukaisesti Muotialan kaupunginosassa lähellä keskustaa ja Hervantaa. Liikenneyhteydet ovat hyvät autolla tai bussilla, ja kävelymatkan päästä löytyy Turtolan kauppakeskus palveluineen. Hiisi Homesin täysin kalustetuissa ja hyvin varustelluissa tilapäiskodeissa kelpaa asua aina parista yöstä useampaan kuukauteen. Painu sinäkin Hiiteen asumaan!

Kuohu Apartment

Sekä Hotelli Kuohu että Kuohu Apartment tarjoavat pidempiaikaista majoitusta aivan valtatie 12 varrella Kangasalan keskustassa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasalan keskustan palvelut ja monipuoliset luonto- ja kulttuurikohteet löytyvät aivan lähietäisyydeltä. Hotelli toimii modernilla itsepalvelukonseptilla ja hoellissa on yhteensä 34 huonetta. Huoneista löytyy jääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin.