Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Etsitkö pidempiaikaista majoitusta?

02.02.2020

Tampereen huoneistohotellit sekä vuokrattavat huoneistot tarjoavat ratkaisun pidempiaikaisiin majoitustarpeisiin. Myös Airbnb-majoituspaikkoja on seudulla tarjolla runsaasti.

 

Tampereen Huoneistohotelli MN

Myös Tampereen Huoneistohotelli MN tarjoaa keskustassa edullista huoneistomajoitusta lähellä kauppoja, kahviloita, teattereita ja kävelymatkan päästä Tampereen Ratinan Stadionia. Kaikki huoneistot (19m2-87m2)  ovat moderneja, saneerattuja ja hyvin varusteltuja, voit valita huoneistosi saunalla tai ilman, voit viipyä vain päivän tai vaikka kuukausia. Huoneistohotelli antaa sinulle kodin tunnun ja hotelleista tutut mukavuudet. Oma hyvin varusteltu keittiö ja huoneiston runsas varustus, mm. pesu- ja tiskikone antavat sinulle vapauden tehdä ja toimia oman aikataulusi mukaan.

 

Forenom Aparthotel Tampere City & Forenom Aparthotel Tampere Kaleva

Forenom Aparthotel Tampere City on kodikas huoneistohotelli Tampereen ydinkeskustassa erinomaisella hinta-laatusuhteella. Hotelli sijaitsee Hämeenkadun varrella lähellä keskustan palveluita ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Hyvin varustellut, tavallista hotellihuonetta tilavammat, rauhalliset huoneet sijaitsevat rakennuksen 3.- 7. kerroksessa. Ylimmissä kerroksissa sijaitsee parvekkeelliset, parempitasoiset huoneistot. Forenom Aparthotel Kaleva on uusi huoneistohotelli Tampereen Kalevan kaupunginosassa, noin 3 kilometrin päässä keskustasta. Kaikki Kalevan palvelut (esim. Prisma) löytyvät alle kilometrin päästä. Huoneistojen koot vaihtelevat yksiöstä kolmioon. Kaikki huoneistot on kattavasti varusteltu, joten täällä majoittuu viihtyisästi yhden yön tai useamman kuukauden. Huoneistoissa on myös sallittu lemmikkieläimet lisämaksusta. 

 

Kotimaailma

Kotimaailmalla on puolestaan useita kalustettuja asuntoja keskustan alueella. Hämeenkatu on lähimmistä asunnoista vain muutama askeleen päässä, ja kauimmistakin pääkadulle on matkaa ainoastaan kilometrin verran. Kotimaailman asunnoissa on mm. täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja parveke, ja monissa on myös oma sauna. Hinnat sisältävät aina vakuutuksen, liina- ja vuodevaatteet, loppusiivouksen, vesi- ja sähkömaksut, internetyhteyden (wifi) ja kaiken sen varustelun, joka on jokaisessa Kotimaailman asunnossa. Väliaikaiset asunnot ovat täysvarusteltuja, jolloin asiakkaiden tarvitsee tuoda mukanaan vain vaatteet ja hygieniatarvikkeet. Myös lemmikit ovat tervetulleita!

 

Hotelli Homeland

Hotelli Homeland sijaitsee puolestaan rauhallisella paikalla Tammelassa noin kilometrin päässä keskustasta. Hotellin kaikissa huoneissa on täysin varusteltu keittiö, joten se sopii hyvin myös pidempiaikaisiin majoitustarpeisiin. Hotellissa on kolme eri huonetyyppiä Single, Double ja Twin. Kysy hotellista myös uusista huonetyypeistä: Superior room on tilavampi ja Double room leveämmällä tuplavuoteella. Family roomissa voi majoittua isompikin seurue, esim. 4 henkinen perhe majoittuu huoneessa erittäin mukavasti.

 

City Home Finland

City Home Finland tarjoaa edullista ja tasokasta huoneistomajoitusta Tampereella. Ylellisissä huoneistoissa pääset nauttimaan kodinomaisesta majoituksesta Tampereen ydinkeskustassa. Kohteissa asiakas pääsee edullisella hinnalla nauttimaan kodinomaisesta majoituksesta mitä parhaimmalla tavalla ja lisäksi asunnoissa on kaikki, mitä mukavaan majoittumiseen tarvitsee ja paljon muutakin! Keittiöt ovat hyvin varusteltuja, jokaiselle henkilölle on varattu oikea määrä puhtaita pyyhkeitä, tietyissä asunnoissa on myös oma sauna. Asuntoja jopa 8 henkilön seurueille ja lapsiperheille. Jokaisen asunnon sijainti on tarkkaan harkittu ja ne sijaitsevat keskustassa kaikkien keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä.

 

Hiisi Homes

Kaikki eivät halua asustella keskustan hälinässä niin kun eivät Hiiden heimolaisetkaan. Hiisi Homes Tampere Muotialan saunalliset tilapäiskodit sijaitsevat nimensä mukaisesti Muotialan kaupunginosassa lähellä keskustaa ja Hervantaa. Liikenneyhteydet ovat hyvät autolla tai bussilla, ja kävelymatkan päästä löytyy Turtolan kauppakeskus, missä on kaikki palvelut saatavilla. Hiisi Homesin täysin kalustetuissa ja hyvin varustelluissa tilapäiskodeissa kelpaa asua aina parista yöstä useampaan kuukauteen. Painu sinäkin Hiiteen asumaan!

 

2ndhomes

2ndhomes tarjoaa laadukkaita, monipuolisia ja kodinomaisia kalustettuja huoneistoja niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden käyttöön. Huoneistot voi vuokrata yhdestä yöstä useisiin kuukausiin. Huoneistoissa on täysi varustelu sisältäen puhtaat liinavaatteet sekä pyyhkeet isollekin seurueelle. Asuntoja löytyy monipuolisesti kaikkialta Tampereen keskustasta aina studioista isoihin saunallisiin kattohuoneistoihin.