Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Rennosti istahtamaan

05.05.2021

Lähde lasilliselle tai parille Tampereen pimenevään iltaan!

 

Drinkki maisemia ihaillen

 

Moro Sky Bar

Moro Sky Bar on upea näköalabaari, josta avautuu huikaisevat näköalat joka suuntaan yli koko Tampereen keskustan. Moro Sky Bar on tyylikkään rento drinkkibaari Suomen korkeimman hotellin Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellin 25. kerroksessa.

Ravintola Periscope

Ravintola Periscopesta voit ihailla Ratinan suvantoa lasillisen äärellä. Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia avonaisella kattoterassilla tai toisessa kerroksessa sijaitsevassa Loungebarissa.

 

Ennen tai jälkeen teatterin

 

Sisko ja sen Veli

Kulttuurikapakka Sisko ja sen Veli löytyy Tampereen Komediateatteria vastapäätä. Tähän brittityyliseen pubiin on mukava istahtaa lasilliselle ennen ja tietenkin myös jälkeen näytöksen. Ja miksei jopa väliajallakin!

Tillikka

Tampereen Teatterin rakennuksessa sijaitsevaan Tillikka on legendaarinen ravintola ja illanviettopaikka sekä kulttuurin ystäville, että paikallisille. Samoissa tiloissa toimii myös Korvatillikka, joka on yksi Tampereen legendaarisimmista baareista tarjoten aitoa tamperelaista pubitunnelmaa aamusta iltaan.

Ravintola Teatterikulma

Hämeenpuistossa TTT-teatterin läheisyydessä sijaitsevassa Teatterikulmassa on rento pubitunnelma. Salissa on nähtävillä valokuvanäyttely Tampereen Työväenteatterin näytelmien kohtauksista sekä TT:n ja TTT:n unohtumattomien teatteriesitysten julisteita. Tämän lisäksi pubivisat, pubiruoka sekä monipuolinen juomavalikoima takaavat kulttuurinnälkäisille vastinetta.

 

Viiniä ja naposteltavaa

 

Champagne Bar Santé

Champagne bar Santé on tyylikäs ja viihtyisä samppanja- ja viinibaari Tampereen keskustassa. Listalta löytyy niin samppanjaa, kuohu-, valko- sekä punaviinejä kuin pientä purtavaakin.

Deli 1909 & Wine Bar

Deli 1909 & Wine Bar tarjoaa mainion läpileikkauksen maailman viineistä. Ruokalistalta löytyy annoksia upeiden viinien kavereiksi sekä pieneen että suureen nälkään.

Tapas Bar Inez

Inez on espanjalaisten ruokien ja juomien ympärille rakentuva moderni tapasbaari. Inezissa voit nauttia cocktailien lisäksi espanjalaisesta siideri-, olut- ja viinivalikoimasta sekä tietysti herkullisesta ja aidosta paikan päällä valmistetusta ruuasta.

Broor

Broor on pieni kulmabaari ja keittiö Tampereen keskustan kainalossa, joka ihastuttaa baarin ja keittiön kokonaisuudella. Baari tarjoilee vaihtuvia viinejä, cocktaileja, mocktaileja sekä oluita ja siidereitä. Keittiöstä voit puolestaan tilata alkupalojen kaltaisia annoksia juomasi kyytipojaksi.

Ravintola Salsallada

Ravintola Salsallada erikoistuu sosiaaliseen syömiseen sekä tapas-tyylisiin annoksiin. Salsallada tarjoaa makuja ympäri maailmaa viinejä, oluita ja coctaileja unohtamatta. Kokeile myös mocktaileja maailman ensimmäisestä alkoholittomasta tisleestä valmistettuna.

 

Rentoa tunnelmaa ja musiikkia

 

RUBY & Fellas – Irish Pub and Kitchen

Irkkuhenkinen RUBY & Fellas – Irish Pub and Kitchen on persoonallinen ravintola Hämeensillan kupeessa, Tammerkosken rannalla, aivan keskustan ytimessä. Rennossa RUBY:ssa voi nauttia hyvästä musiikista, urheilusta, oman keittiön herkullisista ruoka-annoksista sekä harvinaisista viskeistä, oluista ja siidereistä.

Paapan Kapakka

Tampereen keskustassa sijaitseva, vuonna 1992 perustettu Paapan Kapakka on paikka, jossa kohtaavat jazzin, oluen ja välittömän tunnelman ystävät. Keskeisen sijainnin ja mukavan tunnelman johdosta asiakaskunta koostuu jazzdiggarien lisäksi satunnaisista ohikulkijoista, aikuisista illanviettäjistä tai illanviettoa aloittelevista.

Henkka

Henry’s Pubin ja Wanhan Postin tiloihin avattu Henkka tarjoilee juomaa ja musiikkia kahdessa kerroksessa Hämeenkadulla. Henkka Yläkerrassa nautitaan rennosta keskieurooppalaisesta tunnelmasta maukkaiden drinkkien ja laajan olutvalikoiman kera. Illan hämärtyessä yläkerran Live Stagella voi nauttia live-musiikista tai DJ:stä pikkutunneille asti. Alakerrassa taas juhlitaan astetta vauhdikkaammin omia laulutaitoja koetellen.

Ravintola Artturi

Hyvän ruuan, monipuolisen olutvalikoiman, visailujen, improteatterin sekä bingon lisäksi Artturissa on tarjolla livemusaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Keikoille ilmainen sisäänpääsy ellei toisin mainittu!

 

Penkkiurheilun ystäville

 

Olutravintola Konttori

Vuoden 2017 Olutravintolaksi valitun Konttorin vimmaiseen tahtiin vaihtuva laaja valikoima täyttää vaativankin asiakkaan toiveet. 24 hanaa, joista 11 vaihtuvassa vierailee vuoden aikana n. 400 eri olutta. Pullovalikoimassakin 200 eri vaihtoehtoa. Konttori seuraa herkällä otteella mitä uutta olutmaailmassa tapahtuu ja muokkaa valikoimaa sen mukaan. Perimmäisen ravintolahuoneen isolla ruudulla näkyy ja kuuluu mm. Englannin valioliiga, jääkiekon Liiga, NHL, KHL, Bundesliiga, UEFA Nations League, NFL, Major League Baseball, UFC sekä Golfin tärkeimmät tourit.

Gastropub Soho

Gastropub Soho on leppoisa brittiläistyylinen olutravintola ja sporttipubi. Tiskin takana valmistuvat niin englantilaistyyliset pubiherkut kuin hampurilaisetkin. Vahvasti jalkapallon ympärillä elävässä Sohossa on viikonloppuisin dj:n soittamaa klubimusiikka sekä torstaisin tietovisa. Sohossa on reilusti aitoa Lontoolaispubin tuntua ja mittava olut- ja siiderivalikoima.

O’Connell’s

O’Connell’s on kodikas irlantilaispubi aivan Rautatieaseman läheisyydessä. O’Connell’s tarjoaa livekeikkoja, englanninkielisiä stand up -iltoja ja kattavan olutvalikoiman. Tarjolla myös pubihenkeen sopivaa naposteltavaa. Rennon tunnelman ja musiikin lisäksi tässä baarissa rakastetaan jalkapalloa.

 

Saunatunnelmaa

 

Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuumassa voit nauttia lasillisen saunatunnelmassa. Kuumasta löydät kesä- ja talviterassit, joissa vierailla vuoden ympäri sekä kahvila- ravintolan. Kuumassa voit myös lämmitellä yleisissä saunoissa sekä pulahtaa vilvoittelemaan Pyhäjärveen.