Siirry sisältöön
Kartta

E-Car Adventures – seikkaile sähköautolla Pirkanmaalla

Seikkaile kestävästi ympäri Pirkanmaata matkustuksen vapaudesta tinkimättä. Aviksen vuokrasähköautoja hyödyntävä E-Car Adventures -matkailupalvelu mahdollistaa sinulle vähähiilisen roadtripin Pirkanmaan upeisiin luonto- ja kulttuurikohteisiin ja elämyksiin. Voit tehdä päiväretken osana kaupunkilomaa tai lähteä pidemmällekin roadtripille – ihan oman aikataulusi ja reittisi mukaan!

Poimi valmiit reissuvinkit

Inspiraatiota omaan reissuun saat neljästä valmiiksi ideoidusta sähköautoseikkailuihin soveltuvasta reittivaihtoehdosta, jotka löydät täältä. Reiteistä löytyy Suomen oma Valtatie 66, lapsiperheille ideoitu seikkailumatka, kahden kansallispuiston luontosafari sekä taidekierros kulttuurinnälkäisille. Sähköautoseikkailut huomioivat myös kulkupelin ja vinkkaavat matkan varrelle sopivista latauspisteitä. Katso reissuvinkit tai räätälöi oma reittisi ja varaa kesäinen sähköautoseikkailusi täällä!

Anna meidän tuoda auto sinun luoksesi

Avikselta saat sähköauton helposti käyttöösi Tampereen alueelta. Sinun ei tarvitse lähteä etsimään autovuokraamoa sillä me tuomme auton suoraan sinun luoksesi. Valitsemalla noutopaikaksi Tampere Center Delivery saat auton toimitettuna vaikkapa hotellisi etuovelle tai Tampereen rautatieasemalle, ja retki voi alkaa. Tampere Center Delivery -palveluun sisältyy auton tuominen asiakkaalle kaikkiin Tampereen hotelleihin sekä mihin tahansa kohteeseen Tampereen keskustassa.

Vapaus matkustaa – myös vähäpäästöisesti: https://one.avisworld.com/fi_FI/Avis-ecaradventures/

 

Artikkeli toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Aviksen kanssa.