Siirry sisältöön
Kartta

Tampereella myös skeittaajille löytyy spotteja seuraavan tavoitetempun ländäämistä, tai sen ollien hiomista varten!

Hiedanrannasta on löytänyt kotinsa skeittiyhdistys Kaarikoirat, joka on rakennuttanut sinne sisäskeittiparkin Kenneli DIY:n yhdessä Rullalautaliiton kanssa. Skeittiparkki on Suomen suurin sisäbetonipooli jossa on pieni street-alue. Tämä sopii kaiken ikäisille harrastajille. Sisäskeittihallin yhteydessä on sisäpiha, joka kattaa 300 neliömetriä. Myös sisäpiha sopii kaikille aloittelijoista kokeneempiin harrastajiin.

Tampereella on yksi Suomen ja Pohjoismaidenkin upeimmista skeittipaikoista, Kaukajärvellä sijaitseva Iso-Vilusen skeittiparkki. Vanhalle soranottoalueelle tehty skeittaajien betonitaivas on peräti 1200 neliömetrin kokoinen, ja siellä on myös maarata bmx-pyörille. Skeittaajat ovat olleet mukana radan suunnittelussa, joten sen pitäisi olla lajin harrastajien toiveiden mukainen.

Kaupungin skeittirintamalle lisäyksen on tuonut Eteläpuiston Kesärannan miniramppi kokeneille skeittareille. Miniramppi sijaitsee Ratinan sillan suojissa. Kulttuuritalo Laikun edessä Keskustorilla on skeittikiviä ja ramppi.

Pitkäjärven skeittipuisto löytyy Pitkäjärven koulun piha-alueen yhteydestä. Se on lähes 400 neliön skeittipuisto, joka on koulupäivän päätyttyä vapaasti käytettävissä. Se sopii niin skeittaajille, scoottaajille kuin bmx-pyöräilijöillekin. Sekä aloittelevat että pidemmälle harrastuksessa ehtineet löytävät puistosta sopivia haasteita.

Tesoman jäähallin parkkipaikalta löytyy väliaikainen skeittipaikka, ja Soukkapuistoon ollaan rakentamassa keskustan ensimmäinen betoniparkki!

Eikä tässä vielä kaikki, vaan myös Vesilahden keskustasta ja Toijalasta löytyy skeittiparkit jotka kannattaa käydä tsekkaamassa!