Siirry sisältöön
Kartta

Tampere on  täynnä elämyksiä – nauti kaupungin tunnelmasta, järvien maisemista, kulttuurista, erinomaisista ostosmahdollisuuksista sekä monipuolisista tapahtumista ja ravintoloista. Erityisesti kesällä Tampere sykkii elämää ja tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia niin lapsiperheille, pariskunnille, isommille porukoille kuin yksin matkustavillekin.

Tampereen sijainti on erinomainen, ja liikenneyhteydet kaupunkiin ja kaupungin sisällä ovat monipuoliset. Tampereelle onkin helppo saapua autolla mistä päin Suomea tahansa. Keskustasta pääset liikkumaan kaupungin läpi helposti monipuolisten julkisten liikenneyhteyksien ansiosta.

Technopoliksen erinomaiset pysäköinti- ja lounasmahdollisuudet kaupungin keskustassa sijaitsevilla Yliopistonrinteen ja Asemakeskuksen kampuksilla tekevät kesävierailusta entistäkin sujuvamman ja mukavamman. Molemmilta Technopoliksen kampuksilta kävelet nopeasti ja helposti suosituille hotelleille, sekä Tampereen keskustan kiinnostaville nähtävyyksille ja erinomaisten ostosmahdollisuuksien pariin. Lisäksi käytettävissäsi ovat toimivat julkisen liikenteen yhteydet. Technopoliksen loistavat ja suositut lounasravintolat pitävät huolen siitä, että koko perhe syö hyvin myös kesäpäivinä.

Olipa tarpeesi parin tunnin tai useamman vuorokauden pysäköinti Tampereella, Technopoliksen Asemakeskuksen ja Yliopistonrinteen kampuksilla pysäköit edullisesti ja näppärästi kesän jokaisena päivänä. Tervetuloa!

Auto helposti parkkiin Tampereen keskustassa

Technopolis Yliopistonrinne, osoitteessa Ratapihankatu 51, on Tampereen suosituimpien hotellien ympäröimä. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät Lapland Hotels Arena ja Tampere, Solo Sokos Hotel Torni, Courtyard by Marriott Tampere City sekä Original Sokos Hotel Ilves.

Tampere-talo, josta löytyy esimerkiksi Muumimuseo, sekä Tampereen stadion ovat myös helposti saavutettavissa kävellen Yliopistonrinteen kampukselta.

Technopolis Asemakeskus, osoitteessa Peltokatu 26, on myös lähellä useita hotelleja: Scandic Tampere Station, Solo Sokos Hotel Torni ja Original Sokos Hotel Ilves ovat kaikki kätevästi saavutettavissa kävellen. Tampereen uusin tapahtumapaikka, Tavara-asema, on alle 5 minuutin kävelymatkan päässä Asemakeskukselta, ja Museokeskus Vapriikki ja Finlaysonin tehdasalueet sijaitsevat vain 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Molemmilta kampuksilta kävelet myös vaivatta Tampereen keskustaan Koskipuistoon ja Keskustorille. Suositut Tullintorin, Ratinan ja Koskikeskuksen kauppakeskukset sijaitsevat myös kävelymatkan päässä.

Kesäkaudella 1.6.–11.8. Technopolis Yliopistonrinteen ja Asemakeskuksen pysäköinnin hinnat (sis. alv) ovat seuraavat:

  • Alkava tunti: 2,40 €/h
  • Vuorokausi: 23 €

Molempien kampusten pysäköintialueet ovat käytössä kesän jokaisena päivänä, kellon ympäri. Pysäköintialueilta löydät myös sähköauton latausmahdollisuuden.

Lisätiedot pysäköinnistä löydät Technopoliksen sivuilta!

Monipuoliset ja suositut lounasbuffetit tarjolla läpi kesän

Myös kesällä on tärkeää pitää huolta hyvinvoinnista ja nauttia hyvästä ruoasta, vaikka päivät täyttyvätkin monenlaisista innostavista aktiviteeteista. Yhteinen lounashetki tuo päivään tärkeän pysähtymisen hetken, jonka myötä jaksaa taas viettää aikaa hauskojen aktiviteettien parissa.

Technopoliksen Yliopistonrinteen ja Asemakeskuksen suositut lounasravintolat tekevät lounastauosta helpon ja herkullisen, joten miksi et käyttäisi tilaisuutta hyväksesi?

Technopoliksen keskustan kampusten ravintolat ovat avoinna koko kesän, tarjoten herkullisia ja monipuolisia lounasbuffetteja, jotka sopivat niin lapsiperheen vauhdikkaaseen päivään kuin rennomman kesäpäivänkin viettoon.

Yliopistonrinteen kampukselta löytyvä Aleksis-ravintola palvelee läpi kesän aamusta iltapäivään. Aleksis-ravintola tarjoaa herkullista lounasta ja sen kahvilasta saat helposti eväät kesäpäivän viettoon. Katso lounaslistat ja tarkat aukioloajat täältä.

Asemakeskuksen kampuksen MIN Asemakeskus -ravintola on myös auki läpi kesän: nauti suositun lounaan tarjonnasta kauniissa miljöössä! Katso lounaslistat ja lisätiedot aukioloajoista täältä.

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja sekä niihin liittyviä palveluita neljässä maassa Euroopassa. Suomessa tarjoamme toimitiloja Tampereella, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Oulussa. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toimintamme ytimessä.

 

Artikkeli toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Technopoliksen kanssa.