Siirry sisältöön
Kartta

Unohda kiire ja arkiset huolet sekä pysähdy nauttimaan luonnon rauhasta maisemiltaan ja monimuotoisuudeltaan upeassa Alkkianvuoren maastossa. Koe luonnon rentouttava ja voimaannuttava vaikutus! Rauhallinen kävely polulla luontoa tarkkaillen vähentää stressiä, vahvistaa myönteisyyttä, ruokkii luovuutta ja herkistää aistejamme. Kaikki tämä tapahtuu osittain tietämättämme.

Kuljemme polkua hiljakseen välillä pysähtyen tarkkailemaan yksityiskohtia ja maisemien kauneutta sekä kuuntelemaan luonnon hiljaisuutta kaikessa rauhassa. Koet voimakkaan läsnäolon hetkessä ja nautit Alkkiavuoren luonnosta kehosi kaikilla aisteilla. Matkan varrella teemme muutamia harjoitteita ja keskustelemme kokemastamme. Retken puolivälissä pysähdymme nauttimaan retkilounaan, samalla opas kertoo luonnon terveys- ja hyvivointivaikutuksista sekä sään salliessa nautimme lepotuokion riippumatoissa. Retken päätteeksi nautimme nokipannukahvit/teen pikkupurtavan kera nuotion äärellä Alkkialammin kodalla.

Retki kestää noin 5 tuntia ja ryhmäkoko on 6-8 henkilöä.
Hinta 60 €/henkilö sis. eväsrepun (keittolounas termarissa, sämpylä ja juomapullo) ja kahvit/teen (kuksa eväsrepussa), retkijuoman sekä riippumaton ja opastuksen.

Kokoontuminen Alkkialammin kodalla.

Sään mukainen retkivaatetus.

Katso lisää