Siirry sisältöön
Kartta

Historiaa, tarinoita ja herkuttelua. Reitti on pituudeltaan 91 km ja yhdistää Kuloveden kierroksen ja Rautaveden kierroksen järvien reitteihin. Matkan aikana pääset siis kiertämään nämä kaksi upeaa järveä. Kierrokselta löytyy lukuisia siltoja, kaksi keskiaikaista kirkkoa ja monia paikallisia kansallistaiteilijoitamme inspiroineet mahtavat maisemat.

Matkan varrella on niin sympaattisia kesäkahviloita kuin upea Tyrvään pappilan ravintolamme sekä kulttuuria ja muuta nähtävää. Paljon silmiä hivelevää maalaismaisemaa, mutta myös pikkukaupunkien elämää ja kaikki tarvittavat palvelut, joten reitiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Kuloveden ja Rautaveden kierrokset yhdistyvät Ellivuoressa, jossa on tekemistä koko perheelle. Siellä on mahdollisuus nousta jopa Pirunvuorelle ihailemaan maisemia tai jaloitella retkeilyreiteillä ja järven rannassa. Ellivuori tarjoaa liikunnallisia elämyksiä moneen eri makuun jokaisena vuodenaikana.

Kierroksen varrella on useita uimarantoja ja taukopaikkoja. Reitti tarjoaa uniikkeja kohteita ja elämyksiä, joita et löydä muualta. Maasto on moninaista ja sisältää kaiken tasoisia polkuja. Soveltuu hyvin gravel-reittien ystäville.

Katso lisää