Siirry sisältöön
Kartta

Tervetuloa veneilemään Tampereen Pyhäjärvelle ja alapuoleiseen vesistöön! Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja lyhyistä etapeista aina päiväretkiin asti.

Matka järvellä kruunaa kesäisen päivän ihan sellaisenaan tai vaikkapa osana torikahveja, brunssia, kesäteatterimatkaa tai illanviettoa omalla porukalla. Kierros järvellä on myös hieno tapa tutustua Tampereen kaupunkiin ja lähialueisiin toisesta näkökulmasta.

Tyypillisellä tunnin kierroksellamme matka alkaa Laukontorilta ja jatkuu kohti Hatanpään Arboretumia. Härmälän ja Peren puolelta palataan Viikinsaaren ja Pispalan uittotunnelin laiturin kautta Varalaan ja Pyynikin hiekkarannoille ja sitten Eteläpuiston edustalta takaisin Laukontorille.

Matkan kestosta ja matkanopeudesta riippuen otamme joko kuusi (6), viisi (5), tai neljä (4) matkustajaa, eli pidemmillä etapeilla varataan vähän enemmän tilaa matkustajille. Matkalle et tarvitse mukaan mitään erityistä, ja meillä on varattuna myös pelastusliivit kaikille matkustajille.

Sähköinen ajanvaraus onnistuu sivustoltamme noin viikon verran eteenpäin (säätila ja muut tapahtumat huomioiden). Muut varaukset ja tiedustelut asiakaspalvelun yhteystietoja käyttäen – tervetuloa!

Katso lisää