Siirry sisältöön
Kartta

Teivon ravirata on kilparata, mutta myös ravintola sekä elämys- ja tapahtumakeskus. Teivossa on ravintoloita ja kokoustiloja moneen lähtöön. Teivon henkilökunta huolehtii hyvästä ruuasta, juomasta ja opastuksesta. Ravipäivänä Teivossa voi kokea Ravipelaajan päivän tai Raviohjastajan päivän. Raveissa pääsee tutustumaan tallialueella hevosiin sekä kilpailijoiden arkeen.

Teivon ravikeskuksen päärakennuksesta löytyy erikokoisia tiloja yritysten ja yhdistysten eri tarpeisiin. Tilat soveltuvat messuihin, näyttelyihin (yleisöhalli 600 m2) sekä seminaareihin, koulutuksiin, kokouksiin ja juhliin (ravintola- ja kokoustilat 10-500 hengelle). Talosta löytyvät myös täydelliset ravintola- ja anniskelupalvelut. Paikoitusalueilla on tilaa jopa 1000 autolle.

Teivo on myös vilkas valmennuskeskus, jossa valmentautuu yli sata hevosta ja kaviouralla käyvät harjoittelemassa hevoset kauempaakin. Teivossa toimii ravikoulu, jossa lapset, nuoret ja aikuiset pääsevät tutustumaan poneihin ja hevosiin, hoitamaan niitä, mutta myös itse ajamaan tai ratsastamaan Teivon kaviouralle.

Elämyksinä Teivo tarjoaa ravikoulussa kohtaamisia hevosen kanssa, ajokokeiluja, työhyvinvointipäiviä, kursseja ja leirejä, ponisynttäreitä ja polttariohjelmaa.

Arkipäivinä Teivossa toimii lounaskahvila Trotter, joka sijaitsee katsomolla, aivan kaviouran tuntumassa. Lounaalla on tarjolla maukasta kotiruokaa. Teivossa on paljon ilmaista pysäköintitilaa ja palvelut tavoittaa isoillakin autoilla.

Teivon suurin ravikilpailu on 3-vuotiaiden lämminveristen ja 4-vuotiaiden suomenhevosten Kriterium, joka ajoittuu lokakuun alkuun.

Katso lisää