Siirry sisältöön
Kartta

Tule seuraamaan maailman parasta frisbeegolfia!
Frisbeegolfin European Open pelataan 18.-21.7.2024 Tampereella ja Nokialla. Kilpailua ennen, keskiviikkona 17.7. Nokialla pelataan USA:n ja Euroopan välinen joukkuekilpailu Presidents Cup.

European Open tuo maailman parhaat frisbeegolfarit Suomeen. Tule kannustamaan suomalaisia, kun he Niklas Anttilan ja Eveliina Salosen johdolla haastavat muut ammattilaiskiertueen tähdet yli 100 000 dollarin palkintopotista. Ensimmäistä kertaa turnauksen historiassa ammattilaiset pelaavat myös uudella Tampereen Frisbeegolfkeskuksella.

Finaaliviikonloppu huipentuu Nokialla maailmankuululla “Beast”-radalla. European Open on koko perheen tapahtuma, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Tapahtuma on PDGA:n major-turnaus ja se toimii vuoden 2025 MM-kisojen esikisana.

Katso tapahtuman tarkempi aikataulu ja pelaajien lähtöajat kilpailun virallisilta sivuilta: https://opendiscgolf.com/fi/

Nysse Tampereen seudun joukkoliikenne:
Tapahtuman pääsyliput tai osallistujapassit sisältävät matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä. Matkustusoikeus Nysse-liikenteen busseissa, ratikoissa ja junissa lipun tapahtumapäivänä. Lisäinfot: www.nysse.fi https://www.nysse.fi/liput-ja-hinnat/tapahtumalippu