Siirry sisältöön
Kartta

Tallipihan tapahtumapihalla ja puodeissa hurmaannutaan keväästä. Myyntiin tulevat ihania tuotteita sisustukseen, kevään ja alkukesän tuleviin juhliin. Myynnissä kukkia, perennoja, linnunpönttöjä, leivonnaisia, koruja, asusteita ja perinteisiä käsitöitä.

Minna June työnäytös: Tule kurkkaamaan miten keväinen kranssi syntyy! Minna june sitoo kransseja tapahtuman aikana. Myynnissä myös valmiita kransseja ja kukkakimppuja koteja koristamaan.

Nooran putiikin työnäytös pihalla: Maalauspajassa tuunataan vanhasta uutta! Kukkaruukut kevään istutuksiin saa tuoretta väriä pintaan Annie Sloanin chalk paintillä ja katsotaan millaisia muodonmuutoksia muut pienet sisustusesineet kokevat päivän aikana. Maalien lisäksi saat neuvot ja vinkit myös omiin maalausprojekteihin Nooralta.

Paikallisten tuottajien ja kädentaitajien perinteinen markkinapäivä unohtamatta Tallipihan omien puotien tarjontaa. Mukana Tallipihan ponitouhut, talutusratsastusta klo 11-15 (10€/kierros, käteinen t. mobilepay). Kahvilan herkkuja myös terassilla.

Vapaa pääsy!