Siirry sisältöön
Kartta

VahantarocK palaa tiukempana kuin koskaan. 14 rock ja metallibändin line-up sisältää harvinaista herkkua, mitä et näe muilla festareilla. Pääesiintyjinä Slovenialainen supersuosittu Hellcats, Power Metal pioneeri Warmath ja henkeä salpaava Kingston Wall tribuutti The Kinky Thing. Metallikattausta vahvistaa legendaarinen National Napalm Syndicate, Satan’s Fall, Where’s My Bible, Burning Point, Stargazery ja Wuohipora. Paikallista rock asennetta edustaa Turbo Testicles, Crüel Bastards, Missä On John Frusciante ja Concrete Torpedo.

Perjantain esiintyjät: The Kinky Thing, Warmath, Damnation Plan, Where’s My Bible, Stargazery, Wuohipora ja Concrete Torpedo

Lauantain esiintyjät: Hellcats, Burning Point, Satan’s Fall, National Napalm Syndicate, Missä On John Frusciante, Turbo Testicles ja Crüel Bastards

Neljättä kertaa järjestettävä festari on saanut paljon kiitosta yhteisöllisyydestä ja rennosta takapihafestari -tunnelmasta.

Alueelta voit ostaa festariruokaa, virvokkeita sekä bändien merchandise tuotteita. Anniskelusta alueella vastaa Pub Pikku Pete. Tapahtuma on K18.