Siirry sisältöön
Kartta

Visit Finlandin DataHub

Visit Finlandin ylläpitämän DataHubin avulla saat yrityksesti näkyviin Visit Tampereen sivustolle maksutta. DataHubin tuotetietoja julkaisevat myös muut tahot, kuten Visit Finland.

Lisätty tuotekortti näkyy omana sivunaan ja se löytyy myös sivuston hausta. Oma sivu visittampere.fi-sivustolla mahdollistaa yrityksen lisäämisen erilaisiin artikkeleihin.

Toivomme, että kaikki pirkanmaalaiset matkailuyritykset lisäävän tuotetietonsa maksuttomaan Visit Finland DataHubiin! Näin matkailijoilla on saatavilla mahdollisimman laaja tarjonta alueen matkailutarjonnasta.

Jos sinulla on tuotteita Bókunissa tai Johkussa, voit tuoda ne nyt helposti suoraan myös DataHubiin.

Mikäli kaipaat apua oman tuotekorttisi lisäämiseen voit olla yhteydessä Turo Leppäseen.

  • Panosta kuviin! Kuvilla on suuri merkitys tuotekortin klikattavuuteen, joten suosi korkealaatuisia ja houkuttelevia kuvia tuotteestasi.
  • Otsikoi selkeästi ja erottuvasti. Esimerkiksi ”Deluxe Villas by the Lake in Tampere” on hyvä ja kuvaava otsikko toisin kuin ”Cottage for rent”.
  • Suosittelemme tekemään tuotekortin vähintään englanniksi ja suomeksi. Englanninkielisestä tuotekortista ohjaavan linkin tulee ohjata englanninkieliselle verkkosivulle tai sivulle, missä on riittävästi kuvailtu englanniksi mistä tuotteen voi ostaa ja mistä voi kysyä lisätietoja.
  • Muille kielille on mahdollista ostaa suoraan DataHubin kautta käännös kustannustehokkaaseen hintaan. Näistä kieliversioista voi ohjata englannikielisille verkkosivuille.
  • Kuvaile tuotetta markkinoinnillisella tekstillä. Kerro minkälainen tuote on kyseessä, missä se sijaitsee ja kenelle sopii. Kirjoita vähintään neljä lausetta ja tarkista oikeinkirjoitus.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Visit Finlandin DataHub-ohjeisiin.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Turo Leppänen

Projektipäällikkö

Toimin projektipäällikkönä Visit Tampereen toteuttamassa saunaelämysalan kehittämishankkeessa. Lisäksi vastaan Visit Finlandin DataHub-tietokannan kuratoinnista sekä tietojen hyödyntämisestä nettisivuillamme ja työskentelen myös Visit Tampereen digi- ja tietopalvelujen parissa.