Siirry sisältöön
Kartta

Ohana Grille

Ohanan burgerit eivät manselaisten keskuudessa esittelyjä kaipaa – ne äänestetään vuodesta toiseen kaupungin parhaiksi, eikä suotta. Kauppahallissa sijaitseva Ohana Grille ja Leipomo panostaa tuotteissaan läheltä tuleviin raaka-aineisiin ja alusta asti itse tekemiseen. Muhkeat briossit tulevat viereisellä käytävällä sijaitsevasta omasta leipomosta ja ainekset pihveihin lähipientilojen tuotteita myyvästä lihapuodista naapurista. Ohanassa on rennon reilu meininki ja usein tiskin eteen muodostuvasta jonosta huolimatta ateriaa ei tarvitse odottaa kauaa.

Umami

Sushibaari Umamista saa Tampereen maittavinta ja ennen kaikkea parhaimmalla asenteella valmistettua sushia. Annokset valmistetaan päivittäin niistä raaka-aineista, mitä kulloinkin on tarjolla ja ravintola sulkeutuu silloin, kun riisi loppuu – sushimestari Liqun Zhang kun ei siedä ruokahävikkiä eikä tuottavuuslukujen asettamista todellisten kohtaamisten edelle. Umamissa on tärkeintä, että jokaista asiakasta voidaan palvella henkilökohtaisesti ja tarjota parhaita, välillä yllättäviäkin, makunautintoja ilman kiirettä. Umamia et löydä sosiaalisesta mediasta vaan Kauppahallista. Umamin online-näkymättömyydestä huolimatta pieni sushibaari on miltei aina täynnä asiakkaita. Se kertoo siitä, että tänne kannattaa vähän jonottaakin!

Japanilainen ravintola Natsu

Makumatkan Japaniin voi Kauppahallissa tehdä sushibaarin lisäksi Natsussa, joka haluaa tuoda palan Japania keskelle Tamperetta. Mitä muuta japanilainen ruoka on kuin sushia? Se on helppo selvittää Natsussa, jonka ruokiin ei voi kyllästyä, koska ruokalistaa uudistetaan jatkuvasti. Ainakin tuoreutta, raikkautta ja wasabin tai chilin makua on tarjolla aina. Ruokaillessa voi ihastella akvaariossa rennosti liikkuvia kaloja.

Kauppahallin Kotilounas

Kauppahallin Hallituskadun päädystä löytyvä Kotilounas tarjoilee nimensä mukaisesti perinteisiä suomalaisia makuja rennolla ja ystävällisellä asenteella. Lounaslista vaihtuu päivittäin ja jo ennestään huokeista hinnoista saa lisäalennusta opiskelijakorttia vilauttamalla.

Ravintola 4 Vuodenaikaa

Ranskalaisia makuelämyksiä tarjoilevan ravintola 4 Vuodenajan maine on kiirinyt pitkälle. Kauppahallin Hallituskadun päädyn idyllisessä ravintolassa on aina pieni tungos, niin kuin ranskalaisessa ravintolassa kuuluukin. 4 Vuodenajasta saa niin aamiaista ja lounasta kuin myös erittäin uniikin ympäristön erikseen varattaville erikoisillallisille. Uusimpana lisäyksenä kattaukseen 4 Vuodenajasta voi nyt varata astetta paremman lounaselämyksen. Chef’s table on ainoa pöytävaraus, jonka ravintola ottaa vastaan, ja lupaa todellista lounashemmottelua keittiömestarin itsensä valmistaessa ja esitellessä niin ruokalajit kuin mukaan mahdollisesti tilattavat viinitkin.

Osteribaari La Marée

Kauppahallin uusin ravintola on esimerkki siitä, miten hallikauppiaat saavat ihmeitä aikaan, kun lyövät voimansa yhteen. Nygrenin kalakaupan ja 4 Vuodenajan lisäksi Viinikarhu ja Kovamies Design ovat intiimin osteri- ja samppanjabaarin taustajoukoissa. Tällaista Tampereella ei ole aikaisemmin nähty – kannattaa varata pöytä! Miltä kuulostaisi illallinen keittiömestarin pöydässä tai äyriäisvati ja shampanjaa?

Tampereen Eurolohi

Legendaarinen Tampereen Eurolohi Tammelan torilta on avannut toisen pisteen kauppahalliin. Tuttujen lohiherkkujen lisäksi listoille on lisätty pari uutuustuotetta lohikeitosta lähtien, ja ne ovat lyhyessä ajassa nousseet yleisön suosioon. Täällä ei olla säiden armoilla!

Heart of Spain

Espanjalainen herkkupuoti ja tapasbaari Heart of Spain tuo tuulahduksen Espanjaa kauppahalliin. Tampereen pienin tapasbaari tarjoilee kävijöilleen aitoja espanjalaisia makuja. Poikkea maistamaan ilmakuivattua kinkkua, herkullisia juustoja ja ota palan painikkeeksi pieni olut tai lasi viiniä. Tarjolla on myös suolaista ja makeaa kahvin kanssa.

Tervetuloa Kauppahallin ravintoloihin!