Kauppahallin ravintolat - Visit Tampere

Kauppahallin ravintolat

10.10.2019

Kauppahalli on idyllinen ruokakeidas keskellä kaupungin sykettä. Kauppahallissa pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta, tuoreista ostoksista ja tietenkin hyvästä ruoasta!

 

Ravintola LEO

Ravintola LEO on valittu jo kolme kertaa Suomen luomuisimmaksi ravintolaksi ja sijaitsee Portaat luomuun -ohjelman ylimmällä tasolla. LEOn omistautuminen luonnon parhaaksi toimimiselle maistuu niin herkullisessa ruoka- ja juomavalikoimassa kuin myös näkyy ravintolan arjessa – ruokahävikkiä ei juuri ole, ruoat valmistetaan tuulisähköllä ja jopa pakettiauto, jolla perheyrityksen ruokataikurit toimittavat tarjottavia myös tapahtumiin ja juhliin, ladataan tuulivoiman tuottamalla sähköllä. Ravintola LEOon voit tulla aamupalalle, lounaalle tai vaikka viinille ja pienelle purtavalle työpäivän jälkeen. LEOn kotoisan puodin löydät tunnelmallisesta Kauppahallista. 

 

Maka Ramen

Maka Ramen on nimensä mukaisesti japanilaiseen ramen-keittokulttuuriin keskittynyt lounasravintola, jossa maukkaiden keittokulhojen kylkeen on tarjolla kylmää Asahia hanasta, japanilaisia jälkiruokaliköörejä ja supersuosittua kuplateetä. Keittovalikoimassa on huomioitu niin vegeherkuttelijat kuin lihaisammankin ruoan ystävät, ja tiskin takaa osataan tarinoida kiinnostuneille muun muassa kaikki ramenkulttuuriin liittyvät kikat ja nyanssit. Maka Ramenin löydät Kauppahallin Hämeenkadun päästä.

 

Ohana Grille

Ohanan burgerit eivät manselaisten keskuudessa esittelyjä kaipaa – ne äänestetään vuodesta toiseen kaupungin parhaiksi, eikä suotta. Kauppahallissa sijaitseva Ohana Grille ja Leipomo panostaa tuotteissaan läheltä tuleviin raaka-aineisiin ja alusta asti itse tekemiseen. Esimerkiksi muhkeat briossit tulevat naapurikäytävän omasta leipomosta ja ainekset pihveihin parin puodin päästä lähipientilojen tuotteita myyvästä lihapuodista. Ohanassa on aina rennon reilu meininki ja usein tiskin eteen muodostuvasta jonosta huolimatta ateriaa ei koskaan tarvitse odottaa kauaa.

 

Siipiweräjä

Kauppahallin Herkkuveräjän yhteydessä toimiva Siipiweräjä on oikeutetusti tituleerattu Suomen pienimmäksi siipibaariksi seitsemällä asiakaspaikallaan. Siipiweräjä tarjoilee annoksia, joissa yhdistyvät luomusiivet ja Soosipoikien kotikutoiset kastikkeet, tuoden oman uudenlaisen twistinsä tamperelaiseen siipikulttuuriin. Näitä wingsejä on kuultu kehuttavan ihan kaukomailla asti! Pienuudestaan huolimatta tässä siipibaarissa on aina kaikille tilaa.

 

Umami

Sushibaari Umamista saa Tampereen maittavinta ja ennen kaikkea parhaimmalla asenteella valmistettua sushia. Annokset valmistetaan päivittäin niistä raaka-aineista, mitä kulloinkin on tarjolla ja ravintola sulkeutuu silloin, kun riisi loppuu – sushimestari Liqun Zhang kun ei siedä ruokahävikkiä eikä tuottavuuslukujen asettamista todellisten kohtaamisten edelle. Umamissa on tärkeintä, että jokaista asiakasta voidaan palvella henkilökohtaisesti ja tarjota parhaita, välillä yllättäviäkin, makunautintoja ilman kiirettä. Umamia et löydä sosiaalisesta mediasta vaan Kauppahallista. Umamin online-näkymättömyydestä huolimatta pieni sushibaari on miltei aina täynnä asiakkaita. Se kertoo siitä, että tänne kannattaa vähän jonottaakin!

 

Lounaskahvila Vesta

Kauppahallin uumenissa sijaitsevassa lounaskahvilassa vierailleet asiakkaat tuppaavat usein palaamaan tähän pieneen kahvilaan aina uudelleen. Lounaskahvila Vesta tarjoilee tuhteja lounasannoksia, joissa yhdistyvät perinteiset suomalaiset ateriat ja leikkisät eksoottiset mausteet. Vestassa hinta-laatusuhde on kohdillaan ja lounasta tilatessa kannattaa huikata tiskin taakse mikäli haluaa pienemmän annoksen – puotia pyörittävä Khabat on kuuluisa siitä, että haluaa aina varmistaa, ettei kenellekään vaan jää nälkä. Lounaaseen kuuluu tee tai kahvi, ja tarjolla on myös laaja valikoima makeita leivonnaisia jälkiruoaksi tai suolaisia suupaloja pienempää nälkää taltuttamaan.

 

Kauppahallin Kotilounas

Kauppahallin Hallituskadun päädystä löytyvä Kotilounas tarjoilee nimensä mukaisesti perinteisiä suomalaisia makuja rennolla ja ystävällisellä asenteella. Lounaslista vaihtuu päivittäin ja jo ennestään huokeista hinnoista saa lisäalennusta opiskelijakorttia vilauttamalla.

 

Ravintola 4 Vuodenaikaa

Ranskalaisia makuelämyksiä tarjoilevan ravintola 4 Vuodenajan maine on kiirinyt pitkälle. Kauppahallin Hallituskadun päädyn idyllisessä ravintolassa on aina pieni tungos, niin kuin ranskalaisessa ravintolassa kuuluukin. 4 Vuodenajasta saa aamiaista ja lounasta kuin myös erittäin uniikin ympäristön erikseen varattaville erikoisillallisille. Delin puolelta voi myös napata mukaan herkullisia raakamakkaroita ja kausiherkkuja. Uusimpana lisäyksenä kattaukseen 4 Vuodenajasta voi nyt varata astetta paremman lounaselämyksen. Chef’s table on ainoa pöytävaraus jonka ravintola ottaa vastaan, ja lupaa todellista lounashemmottelua keittiömestarin itsensä valmistaessa ja esitellessä niin ruokalajit kuin mukaan mahdollisesti tilattavat viinitkin.

 

Tervetuloa Kauppahallin ravintoloihin!

 

RavintolaLEO

Ravintola LEO

Hallituskatu 10, 33200 Tampere
Lue lisää
Makaramen

Maka Ramen

Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää
Ohana Grille Kauppahalli Laura Vanzo 3

Ohana Grille

Hämeenkatu 19, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Kauppahalli Market Hall Iltahalli Laura Vanzo 47 (1)

Siipiweräjä

Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Kauppahalli Market Hall Iltahalli Laura Vanzo 58

Sushibar Umami

Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää
Vesta

Lounas-Kahvila Vesta

Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää
Kauppahalli 2 - Sangyune Lee

Kauppahallin Kotilounas

Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Restaurant 4 Vuodenaikaa Laura Vanzo

Ravintola 4 Vuodenaikaa

Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Kauppahallin kahvilat ja panimot
Syö & Juo

Kauppahallin kahvilat ja panimot

Kauppahallista löytyy myös hurmaavia kahviloita ja maukkaita panimotuotteita!
Lue lisää
Ruokaa ja herkkuja läheltä
Paikalliset herkut

Ruokaa ja herkkuja läheltä

Herkuttele paikan päällä tai vie tuliaisiksi, Tampereella riittää makuja!
Lue lisää