Siirry sisältöön

Kauppahalli on idyllinen ruokakeidas keskellä kaupungin sykettä. Kauppahallissa pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta, tuoreista ostoksista ja tietenkin hyvästä ruoasta!

 

Ravintola LEO

Ravintola LEO on valittu jo kolme kertaa Suomen luomuisimmaksi ravintolaksi ja sijaitsee Portaat luomuun -ohjelman ylimmällä tasolla. LEOn omistautuminen luonnon parhaaksi toimimiselle maistuu niin herkullisessa ruoka- ja juomavalikoimassa kuin myös näkyy ravintolan arjessa – ruokahävikkiä ei juuri ole, ruoat valmistetaan tuulisähköllä ja jopa pakettiauto, jolla perheyrityksen ruokataikurit toimittavat tarjottavia myös tapahtumiin ja juhliin, ladataan tuulivoiman tuottamalla sähköllä. Kodikkaaseen ravintola LEOon voit tulla aamupalalle, lounaalle tai vaikka viinille ja pienelle purtavalle työpäivän jälkeen. 

 

Ohana Grille

Ohanan burgerit eivät manselaisten keskuudessa esittelyjä kaipaa – ne äänestetään vuodesta toiseen kaupungin parhaiksi, eikä suotta. Kauppahallissa sijaitseva Ohana Grille ja Leipomo panostaa tuotteissaan läheltä tuleviin raaka-aineisiin ja alusta asti itse tekemiseen. Muhkeat briossit tulevat viereisellä käytävällä sijaitsevasta omasta leipomosta ja ainekset pihveihin lähipientilojen tuotteita myyvästä lihapuodista naapurista. Ohanassa on rennon reilu meininki ja usein tiskin eteen muodostuvasta jonosta huolimatta ateriaa ei tarvitse odottaa kauaa.

 

Siipiweräjä

Kauppahallin Herkkuveräjän yhteydessä toimiva Siipiweräjä on oikeutetusti tituleerattu Suomen pienimmäksi siipibaariksi seitsemällä asiakaspaikallaan. Siipiweräjä tarjoilee annoksia, joissa yhdistyvät luomusiivet ja Soosipoikien kotikutoiset kastikkeet, tuoden oman uudenlaisen twistinsä tamperelaiseen siipikulttuuriin. Näitä wingsejä on kuultu kehuttavan ihan kaukomailla asti! Pienuudestaan huolimatta tässä siipibaarissa on kaikille tilaa.

 

Umami

Sushibaari Umamista saa Tampereen maittavinta ja ennen kaikkea parhaimmalla asenteella valmistettua sushia. Annokset valmistetaan päivittäin niistä raaka-aineista, mitä kulloinkin on tarjolla ja ravintola sulkeutuu silloin, kun riisi loppuu – sushimestari Liqun Zhang kun ei siedä ruokahävikkiä eikä tuottavuuslukujen asettamista todellisten kohtaamisten edelle. Umamissa on tärkeintä, että jokaista asiakasta voidaan palvella henkilökohtaisesti ja tarjota parhaita, välillä yllättäviäkin, makunautintoja ilman kiirettä. Umamia et löydä sosiaalisesta mediasta vaan Kauppahallista. Umamin online-näkymättömyydestä huolimatta pieni sushibaari on miltei aina täynnä asiakkaita. Se kertoo siitä, että tänne kannattaa vähän jonottaakin!

 

Japanilainen ravintola Natsu

Makumatkan Japaniin voi Kauppahallissa tehdä sushibaarin lisäksi Natsussa, joka haluaa tuoda palan Japania keskelle Tamperetta. Mitä muuta japanilainen ruoka on kuin sushia? Se on helppo selvittää Natsussa, jonka ruokiin ei voi kyllästyä, koska ruokalistaa uudistetaan jatkuvasti. Ainakin tuoreutta, raikkautta ja wasabin tai chilin makua on tarjolla aina. Ruokaillessa voi ihastella akvaariossa rennosti liikkuvia kaloja.

 

Kauppahallin Kotilounas

Kauppahallin Hallituskadun päädystä löytyvä Kotilounas tarjoilee nimensä mukaisesti perinteisiä suomalaisia makuja rennolla ja ystävällisellä asenteella. Lounaslista vaihtuu päivittäin ja jo ennestään huokeista hinnoista saa lisäalennusta opiskelijakorttia vilauttamalla.

 

Ravintola 4 Vuodenaikaa

Ranskalaisia makuelämyksiä tarjoilevan ravintola 4 Vuodenajan maine on kiirinyt pitkälle. Kauppahallin Hallituskadun päädyn idyllisessä ravintolassa on aina pieni tungos, niin kuin ranskalaisessa ravintolassa kuuluukin. 4 Vuodenajasta saa niin aamiaista ja lounasta kuin myös erittäin uniikin ympäristön erikseen varattaville erikoisillallisille. Uusimpana lisäyksenä kattaukseen 4 Vuodenajasta voi nyt varata astetta paremman lounaselämyksen. Chef’s table on ainoa pöytävaraus, jonka ravintola ottaa vastaan, ja lupaa todellista lounashemmottelua keittiömestarin itsensä valmistaessa ja esitellessä niin ruokalajit kuin mukaan mahdollisesti tilattavat viinitkin.

 

Osteribaari La Marée

Kauppahallin uusin ravintola on esimerkki siitä, miten hallikauppiaat saavat ihmeitä aikaan, kun lyövät voimansa yhteen. Nygrenin kalakaupan ja 4 Vuodenajan lisäksi Viinikarhu ja Kovamies Design ovat intiimin osteri- ja samppanjabaarin taustajoukoissa. Tällaista Tampereella ei ole aikaisemmin nähty – kannattaa varata pöytä!

 

Tampereen Eurolohi

Legendaarinen Tampereen Eurolohi Tammelan torilta on avannut toisen pisteen kauppahalliin. Tuttujen lohiherkkujen lisäksi listoille on lisätty pari uutuustuotetta lohikeitosta lähtien, ja ne ovat lyhyessä ajassa nousseet yleisön suosioon. Täällä ei olla säiden armoilla!

 

Tervetuloa Kauppahallin ravintoloihin!