Siirry sisältöön
Kartta

Luonnonläheistä majoittumista Pyhäjärven rannalla

Varala sijaitsee upealla paikalla Pyhäjärven rannalla, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen lomanviettäjille, jotka arvostavat luonnon rauhallisuutta ja kauniita näkymiä. Aamuisin voit herätä lintujen lauluun ja ihailla järven kimmellystä suoraan majoituksesi ikkunasta. Tampereen monipuoliset palvelut ovat lähellä, ja tarjolla on majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Lue lisää Varalan majoitusvaihtoehdoista täällä.

Flowpark Varala – seikkailua puiden latvoissa

Mikäli etsit aktiivista tekemistä, Flowpark Varala on ehdottomasti vierailun arvoinen. Tämä ekologinen seikkailupuisto tarjoaa huikeita haasteita ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Puistossa voit testata taitojasi eri vaikeustason radoilla, jotka kulkevat korkealla puiden latvoissa. Flowparkissa voit haastaa itsesi ja ystäväsi vaijeriliu’uissa, köysiradoilla ja monissa muissa hauskoissa aktiviteeteissa, jotka varmasti nostavat sykettä ja tuovat hymyn huulille.

Flowpark Easy tarjoaa helpompia kiipeilyvaihtoehtoja perheen pienimmille ja niille, jotka haluavat seikkailla rauhallisemmin. Flowpark Easy koostuu kolmesta radasta: Benji ja Lake top liana ovat kaikille sopivia ilman pituusrajoituksia, ja Off balance -radalla on 120 cm pituusraja, mutta myös lyhyemmät seikkailijat pääsevät radalle vanhempien kanssa. Flowpark Varalan aukioloajat löydät täältä.

Kesäleirit – unohtumattomia kokemuksia

Varalan kesäleirit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille. Lapsille ja nuorille suunnatuilla leireillä on runsaasti hauskoja aktiviteetteja, mahdollisuus löytää uusia ystäviä ja kokea oppimisen iloa. Varalan leireistä löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten urheilullinen seikkailija tai rauhallisemman tekemisen ystävä. Perheleireillä aikuisille on tarjolla monenlaista liikuntaa ja lapsille hauskaa tekemistä ohjatuissa aktiviteeteissa. Tutustu tarkemmin perheleireihin täällä.

Rentoutusta ja hyvinvointia

Mikäli kaipaat kesääsi ennen kaikkea omaa aikaa, Varalan HyväOlo-viikonloppu on juuri sinulle. Tämä viikonloppu on suunniteltu tuomaan hyvinvointia ja mielenrauhaa kiireisen arjen keskellä. Saat uusia ideoita kuntoiluun, vinkkejä ja liikuntaelämyksiä, jotka auttavat sinua lataamaan akkujasi ja löytämään tasapainon. Lisäksi voit nauttia herkullisista ja terveellisistä aterioista, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutustu tarkemmin Hyvä Olo -viikonloppuun täällä.

Liikuntaviikko Elämäniloa on suunniteltu varttuneemmille ja siinä liikutaan monipuolisesti mukavassa seurassa sekä ulkona että sisällä. Ohjelman avulla herätellään ja parannetaan lihasvoimaa, motorisia taitoja, liikkuvuutta sekä mielen hyvinvointia. Voit tutustua Elämäniloa-viikkoon tarkemmin tästä.

Uutuutena on Pyöräile Tampere -viikonloppu – herätä aistisi, inspiroidu ja verkostoidu! Pyöräily tarjoaa mahdollisuuden kokea luontoa, nähtävyyksiä ja lähialueita kaikilla aisteilla. Maisemien ja nähtävyyksien tutkiminen onnistuu satulasta käsin ekologisesti ja terveellisesti. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä.

 

Artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Varalan kanssa.