Siirry sisältöön
Kartta

Coussicca

Paikallisten hyvin tuntema laaturavintola Coussicca Kalevassa tarjoaa hyvät pihvit ja mukavan miljöön. Muista pöytävaraus!

Pizzeria Napoli

Pizzeria Napoli on Tampereen parhaaksi pizzeriaksi tituleerattu ravintola, johon joutuu lähes aina jonottamaan. Ruoka on kuitenkin odotuksen arvoinen ja valinnan varaa löytyy – listalla on sata pizzaa perinteisistä vaihtoehdoista muun muassa mustamakkarapizzaan!

Tillikka

Teatteriravintola Tillikka on legendaarinen teatteriravintola Tampereen Teatterin rakennuksessa. Suurista ikkunoista avautuu näkymä suoraan Tammerkoskeen ja ruokalistalta löytyy muun muassa perinteinen pyttipannu, joka kannattaa testata!

Pispalan Pulteri

Pispalan Pulteri on pakollinen pysähdys Pispalan kierroksella. Historiaa henkivä sisustus sekä peritamperelainen ruokalista takaavat paikallisen elämyksen!

Vaakon Nakki

Pispalassa sijaitsee myös Vaakon Nakki, joka on kaikkien grillikioskien esi-isä. Vaakon ruokalistan suosituimmat ja legendaarisimmat annokset ovat Kivimies, Parilaherkku, Makkaraperunat ja Kuuma koira.

Antika

Tampereen yksi vanhimmista ravintoloista kreikkalainen ravintola Antika tarjoilee aitoa kreikkalaista tunnelmaa ja kreikkalaisia makuja. Ja muistatteko vielä tv-sarja Reinikaisen? Juuri kyseinen tarvintola, oli Reinikaisen kantapaikka.

 

Plevna

Tampereen ainoa aito panimoravintola Plevna avasi ovensa satakunnankadulla Finlaysonin rautaportilla 31.10.1994. Plevnan ravintolasali tuo mieleen keskieurooppalaiset olutkellarit ja -hallit. Valittavanasi on laaja valikoima oman panimon tuotteita ja monipuolisen ruokalistan herkut.

Ohranjyvä

Legendaarinen Ohranjyvä tarjoaa perinteikkäitä ja maistuvia annoksia alusta loppuun asti itse tehtyä suomalaista ruokaa. Klassikkoja vuosien varrelta on muun muassa Puerto Ricon pannu salamausteineen. Ohranjyvä tunnetaan myös Kummelista tutun Mauno Ahosen kantapubina ja onkin Kummeli-fanien pyhiinvaelluskohde.

Siipiweikot

Siipiweikot on Euroopan ensimmäinen tulisiin kanansiipiin ja kastikkeisiin erikoistunut ravintola ja palvellut asiakkaitaan Tampereella jo vuodesta 1993. Siivet saatavana myös vegaanisena.

Hook

Kehräsaaren historiallisessa miljöössä sijaitseva Hook on hot wingsien kunkku. Kannattaa maistaa myös tofusta valmistettuja vegaanisiipiä!