Siirry sisältöön
Kartta

Seikkailemaan ja Särkänniemeen sadalla eurolla

Satasella Sappeelle on nyt Sappeen Kesädiili! Paketin hinta ja sisältö pysyvät samana, ainoastaan nimi on muuttunut. Sappeen Kesädiilillä majoitut Sappeella kaksi yötä, pääset seikkailemaan Seikkailupuistoon ja vietät hauskan päivän Särkänniemessä vain 100 €/hlö.

Sappeen Kesädiili sisältää kahden yön majoituksen laadukkaassa saunallisessa mökissä tai Chalets-huoneistossa. Lisäksi tarjoukseen kuuluu liput seikkailupuistoon kahtena päivänä, sisältäen Zip Linen ja Base Jumpin, sekä Särkänniemi-rannekkeen yhdeksi päiväksi. Kesädiili-tarjoukseen kuuluva Särkänniemi-ranneke voidaan vaihtaa Bike Park -lipuiksi, jos ostaja niin toivoo. Särkänniemi-rannekkeet saa ainoastaan Sappeelta, joten huomioi tämä, mikäli olet menossa Särkänniemeen ennen majoittumista.

Kampanja on voimassa seuraavasti kesällä 2024:

  • 31.5.–16.6. viikonloppuisin pe–su
  • 24.6.–11.8. päivittäin
  • 12.8.–6.10. viikonloppuisin pe–su
  • 11.10.–20.10. päivittäin

Sappeelta löytyy kaikki hauska samasta paikasta

Sappeen Matkailukeskus sijaitsee Pälkäneellä ja on koko perheen suosittu matkailukohde ympäri vuoden. Talvisin Sappeella lasketellaan ja lumilautaillaan, ja kesällä ajetaan alamäkeä alamäkipyörillä. Reittejä löytyy paljon erilaisia, myös perheen pienimille. Vuokraamosta saa edullisesti vuokrattua myös alamäkipyörät varusteineen. Sappeen pyöräkoulu järjestää alamäkipyöräilyyn opetusta ja erilaisia kursseja.

Koko perheen suosikkikohde kesällä ja syksyllä on Sappeen Seikkailupuisto, jossa erilaisia ratoja on 13 kpl sisältäen runsaasti hauskoja kiipeilytehtäviä ja vaijeriliukuja. Kesällä Sappeen kesäteatterissa nautitaan laadukkaita kesäteatteriesityksiä.

 

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sappeen kanssa.