Top 5 Äärirajoilla - Visit Tampere

Top 5 Äärirajoilla

20.04.2020

Oletko yllytyshullu? Vai etsitkö kenties jotain uutta, jolla testata itseäsi ja kavereitasi? Tampereella valinnanvaraa riittää – osallistujamäärästä ja kaudesta riippuen. Seutumme tarjoaa sekä ohjattua aktiviteettia, räätälöityjä kokonaisuuksia ryhmille, sekä paljon maastoa itsenäiseen seikkailemiseen.

Kiipeilyä

Varala Flow Parkissa pääsee keikkumaan ja leikkimään Tarzania ilmavissa oloissa mahtavissa maisemissa! Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Seikkailuhuvipuisto Flowpark Varala sijaitsee keskellä Varalan Urheiluopiston pihapiiriä, ja sitä onkin kehuttu Suomen kauneimmaksi Flowparkiksi Pyhäjärvi-maisemien ansiosta. Tampereen seudulla kiipeilemään pääsee myös kiipeilypuisto HighParkissa Sastamalassa. Uskallatko kiivetä köysille?

Flyboard

Kuumana kesäpäivänä kun hiki valuu solkenaan, saattaa kaivata jotain piristävää toimintaa – ja sitä tarjoaa Water Action Parkin flyboard-lennätys. Flyboard suihkauttaa lentäjänsä jopa yli 20 metrin korkeuteen vesisuihkun voimalla, ja pääset testaamaan taitojasi vaikkapa delfiinisukelluksessa tai tuplavolteissa! Singahda siis Viikinsaareen ja hae viilennystä tästä!

Kuplafutis

Mikäli olet tulossa Tampereelle kaveriporukalla, voimme suositella vaikkapa jättimäisen kuplan sisään kapuamista ja maalintekoon ryhtymistä – Kuplafutis on saatavilla ryhmille vuoden ympäri. Palvelua tarjoavat Lux Tampere, Grr8t Sports ja Zuperhauska. Lyhyesti sanottuna, tämä laji on yksinkertaisesti hauskaa: siinä yrittää juosta, kun vain jalat ovat ulkona jättimäisestä muovipallosta, kompastelee ja pyörii maassa, ja kun pääsee ylös niin jatkaa pitää – paitsi jos vatsalihaksesi ovat jo täysin krampissa kaikesta nauramisesta.

Köysilaskeutuminen

Veikkaamme, että suunnittelit myös käyväsi Pyynikinharjun laella, hurmaavassa Pyynikin näkötornissa? Alakerrassa on viihtyisä kahvila ja ylös pääsee joko hissillä tai portaita. Näköalatasanteelta voit lepuuttaa silmiäsi katsellen kumpaakin järveä, ympäröivää metsää ja kaupungin valoja. Jos seikkailukärpänen on puraissut sinua, niin nyt potkaisi onni: voit yhdistää vierailuusi köysilaskeutumisen itse tornista alas! Seuraavan ajankohdan ammattilaisten ohjaamalle laskeutumiselle voit tarkistaa täältä. Saat sen myös tilauksesta haluamaasi aikaan – ota yhteyttä Kelo ja kallio Adventuresiin ja kysy lisää!

Talvista menoa

Silloin kun meilläkin täällä “etelässä” on lunta ja jäätä, ei tarvitse lähteä Lappiin asti osallistuakseen lumikelkka- tai huskysafarille. Näitä pääset kokeilemaan lähellä Tamperetta, nimittäin Lempäälässä Gegwen Getawaysilla. Jos jää on ennestään tuttu elementti, miltäs kuulostaisi curling-kisa luonnonjäällä? Kysy Hiking Travelilta tarjous ja lähde hauskanpitoon!

 

PSST! Tsekkaa muut vinkkimme paintballista kalastukseen täältä!

Visit Tampere Flowpark Laura Vanzo 11

Flowpark Varala

Varalankatu 36, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Ellivuori Resort Highpark Laura Vanzo 6

Kiipeilypuisto HighPark

Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala
Lue lisää
Water Action Park

Water Action Park

Viikinsaari, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Bubble Soccer At Generation Games Event Laura Vanzo

Lux Tampere

Nalkalankatu 11, 33200 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Huskies Running Gegwen Getaways Laura Vanzo

Gegwen Getaways

Saarikunnantie 215, 37500 Lempäälä
Lue lisää
Visit Tampere Kayak On Nasijarvi Lake Hiking Travel Hit Laura Vanzo 3

Hiking Travel, HIT Ky

Kaupinpuistonkatu 4, 33500 Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Viileimmät vesiaktiviteetit
Aktiviteetit

Viileimmät vesiaktiviteetit

Tampere sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven välissä, joten täällä riittää vesiaktiviteetteja!
Lue lisää
Top 10 ulkoaktiviteetit koko perheelle
Aktiviteetit

Top 10 ulkoaktiviteetit koko perheelle

Sään suosiessa on kiva olla ulkona! Tässä Tampereen koko perheen ulkoilukohteita.
Lue lisää
Patikoimaan Tampereen seudulle
Retkeily ja patikointi

Patikoimaan Tampereen seudulle

Tampereen seudulla löytyy reittejä parin tunnin tai parin päivän ulkoiluun.
Lue lisää
Välinevuokrausta Tampereen seudulla
Aktiviteetit

Välinevuokrausta Tampereen seudulla

Nauti Tampereen seudusta omilla ehdoillasi - vuokraa välineet ja lähde luontoon!
Lue lisää