Siirry sisältöön
Kartta

Oletko yllytyshullu? Vai etsitkö kenties jotain uutta, jolla testata itseäsi ja kavereitasi? Tampereella valinnanvaraa riittää – osallistujamäärästä ja kaudesta riippuen. Seudulta löytyy niin ohjattuja aktiviteetteja, räätälöityjä kokonaisuuksia ryhmille kuin maastoja itsenäiseen seikkailemiseen.

Kiipeilyä

Varalan Flow Parkissa pääsee keikkumaan ja leikkimään Tarzania ilmavissa oloissa mahtavissa maisemissa! Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen muun muassa heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Seikkailuhuvipuisto Flowpark Varala sijaitsee keskellä Varalan Urheiluopiston pihapiiriä, ja sitä onkin kehuttu Suomen kauneimmaksi Flowparkiksi Pyhäjärvi-maisemien ansiosta. Tampereen seudulla kiipeilemään pääsee myös kiipeilypuisto HighParkissa Sastamalassa. Uskallatko kiivetä köysille?

Flyboard

Kuumana kesäpäivänä kun hiki valuu solkenaan, saattaa kaivata jotain piristävää toimintaa – ja sitä tarjoaa Tampereen vesijettivuokrauksen flyboard-lennätys. Flyboard suihkauttaa lentäjänsä jopa yli 20 metrin korkeuteen vesisuihkun voimalla, ja pääset testaamaan taitojasi vaikkapa delfiinisukelluksessa tai tuplavolteissa!

Kuplafutis

Jos kaipaat kivaa tekemistä porukallesi Tampereella, voimme suositella jättimäisen kuplan sisään kapuamista ja maalintekoon ryhtymistä. Kuplafutista on tarjolla ryhmille ympäri vuoden. Palvelua tarjoavat  Tapahtumaleijonat ja kuplapallo.fi. Tämän lajin parissa on takuulla hauskaa! Pelaaminen tapahtuu niin, että futista pelataan vain jalat ovat ulkona jättimäisestä muovipallosta. Luvassa on kompastelua ja maassa pyörimistä.  Ylös pääsemisessä on myös omat haasteensa…

Köysilaskeutuminen

Veikkaamme, että suunnittelit myös käyväsi Pyynikinharjun laella, hurmaavassa Pyynikin näkötornissa? Alakerrassa on viihtyisä kahvila ja ylös pääsee joko hissillä tai portaita. Näköalatasanteelta voit lepuuttaa silmiäsi katsellen kumpaakin järveä, ympäröivää metsää ja kaupungin valoja. Jos seikkailukärpänen on puraissut sinua, niin nyt potkaisi onni: voit yhdistää vierailuusi köysilaskeutumisen itse tornista alas! Seuraavan ajankohdan ammattilaisten ohjaamalle laskeutumiselle voit tarkistaa täältä. Saat sen myös tilauksesta haluamaasi aikaan – ota yhteyttä Kelo ja kallio Adventuresiin ja kysy lisää.

Talvista menoa

Silloin kun meilläkin täällä “etelässä” on lunta ja jäätä, ei tarvitse lähteä Lappiin asti osallistuakseen lumikelkka- tai huskysafarille. Näitä pääset kokeilemaan Lempäälässä Gegwen Getawaysilla. Kurkkaa myös mitä Hiking Travel HITillä on tarjolla!

 

PSST! Katso lisää vinkkejä yhdessä tekemiseen artikkelistamme!