Siirry sisältöön

Oletko yllytyshullu? Vai etsitkö kenties jotain uutta, jolla testata itseäsi ja kavereitasi? Tampereella valinnanvaraa riittää – osallistujamäärästä ja kaudesta riippuen. Seudulta löytyy niin ohjattuja aktiviteetteja, räätälöityjä kokonaisuuksia ryhmille kuin maastoja itsenäiseen seikkailemiseen.

Kiipeilyä

Varala Flow Parkissa pääsee keikkumaan ja leikkimään Tarzania ilmavissa oloissa mahtavissa maisemissa! Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Seikkailuhuvipuisto Flowpark Varala sijaitsee keskellä Varalan Urheiluopiston pihapiiriä, ja sitä onkin kehuttu Suomen kauneimmaksi Flowparkiksi Pyhäjärvi-maisemien ansiosta. Tampereen seudulla kiipeilemään pääsee myös kiipeilypuisto HighParkissa Sastamalassa. Uskallatko kiivetä köysille?

Flyboard

Kuumana kesäpäivänä kun hiki valuu solkenaan, saattaa kaivata jotain piristävää toimintaa – ja sitä tarjoaa Tampereen vesijettivuokrauksen flyboard-lennätys. Flyboard suihkauttaa lentäjänsä jopa yli 20 metrin korkeuteen vesisuihkun voimalla, ja pääset testaamaan taitojasi vaikkapa delfiinisukelluksessa tai tuplavolteissa! 

Kuplafutis

Mikäli olet tulossa Tampereelle kaveriporukalla, voimme suositella vaikkapa jättimäisen kuplan sisään kapuamista ja maalintekoon ryhtymistä – Kuplafutis on saatavilla ryhmille vuoden ympäri. Palvelua tarjoavat Kuplapallo.fi ja Grr8t Sports. Lyhyesti sanottuna, tämä laji on yksinkertaisesti hauskaa: siinä yrittää juosta, kun vain jalat ovat ulkona jättimäisestä muovipallosta, kompastelee ja pyörii maassa, ja kun pääsee ylös niin jatkaa pitää – paitsi jos vatsalihaksesi ovat jo täysin krampissa kaikesta nauramisesta.

Köysilaskeutuminen

Veikkaamme, että suunnittelit myös käyväsi Pyynikinharjun laella, hurmaavassa Pyynikin näkötornissa? Alakerrassa on viihtyisä kahvila ja ylös pääsee joko hissillä tai portaita. Näköalatasanteelta voit lepuuttaa silmiäsi katsellen kumpaakin järveä, ympäröivää metsää ja kaupungin valoja. Jos seikkailukärpänen on puraissut sinua, niin nyt potkaisi onni: voit yhdistää vierailuusi sunnuntaisin köysilaskeutumisen itse tornista alas! Seuraavan ajankohdan ammattilaisten ohjaamalle laskeutumiselle voit tarkistaa täältä. Saat sen myös tilauksesta haluamaasi aikaan – ota yhteyttä Kelo ja kallio Adventuresiin ja kysy lisää!

Talvista menoa

Silloin kun meilläkin täällä “etelässä” on lunta ja jäätä, ei tarvitse lähteä Lappiin asti osallistuakseen lumikelkka- tai huskysafarille. Näitä pääset kokeilemaan lähellä Tamperetta, nimittäin Lempäälässä Gegwen Getawaysilla. Jos jää on ennestään tuttu elementti, miltäs kuulostaisi curling-kisa luonnonjäällä? Kysy Hiking Travel HITiltä tarjous ja lähde hauskanpitoon!

 

PSST! Tsekkaa muut vinkkimme paintballista kalastukseen täältä!