Siirry sisältöön
Kartta

Tahlo Hillhouse -lomahuvila Näsijärven rannalla

Tahlo Hillhouse on hyvin varusteltu lomahuvila, joka majoittaa jopa 18 henkeä 35 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, Näsijärven rannalla. Paljut ovat käytettävissä lisämaksusta. Hiekkaranta on matala ja lapsiystävällinen. Talvella avanto hemmottelee uimareita. Tahlossa pääset viettämään perhelomaa, tyky-päiviä, kokousta tai irtiottoa arjesta. Tilat sopivat myös esimerkiksi häiden, syntymäpäiväjuhlien tai valmistujaisten järjestämiseen. Muutaman kilometrin päässä sijaitseva laavu nuotiopaikkoineen on majoittujien käytössä. Tahlolta löytyy myös Usvaan Unohdettu -pakohuonepeli, jonka löydät yli 400 vuotta vanhasta rakennuksesta. Alueella voi majoittua myös Glamping luksustelttaan!

Tahlo on We Speak Gay -arvoyhteisön jäsenyritys, jonne jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on. Meillä kaikkien on turvallista olla.

Katso lisätiedot

Villa Karhenhelmi ja Villa Karhentimantti

Todella hienot, identtiset 150 neliön Villa Karhenhelmi ja Villa Karhentimantti kaikkine omakotitalon mukavuuksineen majoittavat jopa 9 hengen seurueen. Villojen suuri sauna ja upea ulkoporeallas jättiterassilla järven rannassa takaavat rentouttavat lomaillat. Villat sijaitsevat Ylöjärvellä Viljakkalan Karhella Karhejärven rannalla. Meiltä löytyy myös 8A-latauspisteet sähköautoille, ja tarvittaessa kuljetukset villoille ovat järjestettävissä Tampereen rautatieasemalta.

Katso lisätiedot

Hevonkuusen retkeilymetsä

Nauti luonnosta päiväretkellä tai koe upea elämys laavulla yöpyen! Hevonkuusen retkeilymetsä on yksityiseen käyttöön varattava turvallinen, aidattu alue, pala suomalaista kaunista metsää. Retkeilymetsä on lähes kahden hehtaarin kokoinen alue, ja yksityisessä käytössäsi on kaunis laavu, nuotiopaikka ja puucee. Hevonkuusessa pääset nauttimaan puhtaasta luonnosta parhaassa seurassa! Pyöräilijöiden käyttöön on sähköpyörien ja gps-laitteiden latausasema sekä perustyökalut akuuttiin pyörähuoltoon. Pyörät saa säilytettyä turvallisesti lukitun, aidatun alueen sisäpuolella.

Katso lisätiedot

Tutustu myös Visit Ylöjärven verkkosivuihin