Siirry sisältöön
Kartta

Kangasalan kauniilla maaseudulla, 30 minuutin päässä Tampereesta, tien 58 varrella, sijaitsee lastenmaatila Pikkupiha Raudanmaan kylätalolla.

Pikkupiha on hauska kohde maaseudun rauhasta ja eläimistä pitävälle. Pikkupihalla pääset tapaamaan ihania eläinystäviä ympäri vuoden!

Meillä asustavat miniatyyrihevoset Lillin, Daisyn sekä Inton, miniaasit Bella ja Aiko, 5 lammasta, 3 Afrikan miniatyyrivuohta, pupuja ja marsuja sekä kesäaikaan ankkoja, kanoja ja kalkkunoita. Suuressa piha-aitauksessa asustavat meidän 2 laamaamme sekä alpakka Pikku Myy. Pikkupihan Pupulassa asuvat marsut ympäri vuoden ja myös puput talviaikaan.

Pikkupiha-vierailulla voi myös varata oman eläinhetkensä eli eläinaktiviteetin, jolloin lempieläintään pääsee vielä lähemmäs. Esimerkiksi ponien kauneussalongin tai poniagilityn, ankkojen herkkuhetken tai vaikka koko Pikkupihan eläintenhoitajakierroksen, jolloin itse pääsee toimimaan eläinten hoitajana.

Pikkupihan piha-alue on suuri ja turvallinen. Piha-alueelta löytyy keppariradan, lehmän lypsämisen ja polkuautojen lisäksi kiva leikkipaikka. Piha-alue on turvallinen, joten vanhemmat voivat vaikka kahvitella piha-alueen terassilla, kun lapset viipeltävät ympäri pihaa.

Pikkupihalla järjestetään monenlaista puuhaa lapsille itse eläinpihan lisäksi, eli meille kannattaa varata koulun, päiväkodin tai harrastusporukan oma retkipäivä ihan erikseen.

Pikkupihalle voi myös varata eläinsynttäreitä.

Lisäksi Pikkupihalla on jo perinteiset koko perheen tapahtumat pääsiäisenä ja halloweenina.

Kahvila Mäyrässä tarjolla maakunnan parhaat munkit ja pitsat sekä lounasta klo 11-15.

Raudanmaan kylätalon pihassa on luistelukaukalo, joka on kävijöiden vapaassa käytössä. Meiltä löytyy myös luistelutukia pikkuväen käyttöön. Piha-alueelta lähtee myös noin 4 km pitkä peltolatu, joka sopii lapsihiihtäjillekin. Sekä kaukaloa että latua ylläpidetään talkoovoimin.

Raudanmaalle voi varata myös retkipäivän, päivän koululuokalle ja seuralle tai esim. työpaikan perhepäivän.

Katso lisää