Siirry sisältöön
Kartta

Suo, soitto ja suklaasuukko -retkipaketti on suunniteltu kaikille suklaan ja puhtaan suomalaisen luonnon ystäville.

Teidän ei tarvitse huolehtia kuljetuksista, ruokailuista, eikä ohjelmasta! Riittää, kun retkelle lähtijät ovat säänmukaisessa varustuksessa nousemassa bussiin, niin me hoidamme loput!

Hyppäämme bussin kyytiin ja virittäydymme päivän ohjelmaan. Suuntaamme kohti Suojärven Suklaatilaa, missä tilan emäntä kertoo tilasta ja suklaan valmistuksesta. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa suklaita evääksi ja tuliaisiksi.

Suklaatilalta matkaamme Seitsemisen kansallispuistoon, Soljasten suoalueelle, jossa pääsemme tutustumaan upeaan luonnontilaiseen suoluontoon. Soiden keskelle menee noin puoli kilometriä pitkä laiturimainen polku, jota voi kulkea myös pyörätuolilla. Alueella on lisäksi noin kahden kilometrin luontopolku, joka kiertää soita. Polulla on pitkospuita, joita pitkin pääsee hyvin lenkkareilla kulkemaan.

Liisa Tyllilä sekä Hiking Travel, Hit Ky:n muut kokeneet ja Seitsemisen hyvin tuntevat oppaat opastavat ja kertovat totta ja tarinaa kansallispuiston vaiheista, siellä eläneistä ja työskennelleistä ihmisistä, uudisraivaajista, metsien miehistä ja naisista. He ovat valmistaneet meille makkarat, räiskäleet ja nokipannukahveet. Jokainen halukas pääsee paistamaan oman makkaransa ja räiskäleensä nuotiolla.

Matka sopii hyvin liikuntarajoitteisille. Matkaamme esteettömällä turistibussilla, jossa on invahissi. Myös kohde on esteetön.

Eli siis kaikki pääsevät mukaan!

Ryhmähinta 900 € (sis. alv 10%) sisältää esteettömät kuljetukset, Suklaatilan vierailun, Seitsemisessä nuotiolla nokipannukahveet, mehun, kaakaon, makkarat ja räiskäleet sekä upeita Luontonoidan tarinoita. Ryhmän koko maksimissaan 58 henkilöä.

Lähtöpaikat, aikataulut ja muut yksityiskohdat ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan.

Katso lisää