Siirry sisältöön
Kartta

Luonnossa liikkuessamme lumoudumme arjesta irtaantumisen sekä aistien herkistymisen ansiosta. Lumoutumisen kokemukseksi kutsutaan tilaa, jossa ihmisen tarkkaavaisuus kiinnittyy luonnon elementteihin ja yksityiskohtiin, joiden vaikutukset ovat elvyttäviä ja voimaannuttavia.

Lumoutumisen salaisuus piilee siinä, että luonto herkistää tahtomattaan tarkkaavaisuutemme ilman ponnisteluja  tai tietoista keskittymistämme. Metsässä liikkuessamme kuulo-, näkö-, haju- ja makuaistimme sekä kinesteettiset kehomme tuntemukset valpastuvat.

Metsäretkellä metsämielivetäjän koulutuksen saanut sekä Green Care -toimintaan perehtynyt opas kertoo luonnon hyvinvointivaikutuksista. Teemme eri aisteihin pohjautuvia ohjattuja metsämieliharjoitteita sekä tutustumme Parkanon Kaitojenvetten rannalla kulkevaan hyvinvointipolkuun. Kaidatvedet on yksi Lauhanvuori-Hämeenkangas UNESCO Global GeoPark -alueen luontokohteita. Kehon ja mielen luontaisella kuntosalilla voit kuulostella voimavarojasi ja syventää samalla omaa luontokokemustasi.

Tule sinäkin kokemaan luonnon lumo!

Suositellaan luonnosta ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, joilla ei ole liikuntarajoitteita.

Perushinta 125 € + 15 €/henkilö. HIntaan sisälytyy ALV 24 %.
Ryhmäkoko: 1 – 15 henkilöä
Kesto: 2 – 3 tuntia

Katso lisää