Siirry sisältöön
Kartta

Lemmikit tutuiksi Ratinassa to-su 17.-20.10. syysloman Lemmikkitapahtumassa!

Ratinan syyslomalla pääset tutustumaan söpöihin lemmikkeihin. Tapahtuman starttaa torstaina 17.10. suloiset alpakat Suttura ja Jackson, joita pääsee ihastelemaan Ratinassa ulkoleikkipaikka Riemun luona samaan aikaan, kun Lemmikkitapahtuman ovet aukeavat klo 12 sisällä sisäleikkipaikka Niityn viereisessä tilassa.

Miltä mahtaa näyttää duprasi tai rex-turkkinen kani? Entäpä cheesman tai taistelukala? Kumman viikset viuhuvat vikkelämmin, pikkuisen kesyhiiren vai uteliaan degun? Kumman jalat ovat pörröisemmät, tarantula Samanthan vai teddy turkkisen Käpy marsun?

Syysloman Lemmikkitapahtumassa pääset tutustumaan erilaisiin lemmikkeinä pidettäviin pieneläimiin ja niiden hoitoon. Nähtävillä on laajasti erilaisia jyrsijöitä, kaneja, kissoja, koiria, matelijoita, lintuja sekä akvaarioita. ”Henkilöstömme” koostuu karvaisista ja suomuisista ystävistä, jotka ovat tottuneita tapahtumakävijöitä. Eläimistä pääset kyselemään ja tutustumaan yhdessä eläinalan ammattilaisten sekä kasvattajien opastuksella. Lisäksi tapahtumassamme tavattavissa eri rotu- ja lajiyhdistysten edustajia eläimineen. Tapahtumassa on mukana myös paikallisia yhdistyksiä, kuten Pirkanmaan Nakertajat ry sekä Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys PESU ry.
Huomioithan, että tapahtuman eläimet ovat tottuneita tapahtuma kävijöitä ja jokaisella on halutessaan mahdollisuus olla omassa rauhassa.

Tehdään lemmikit tutuiksi, tervetuloa!

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumapaikka ja -aika:
Kauppakeskus Ratina
Lemmikkitapahtuma 3. krs, leikkipaikka Niityn vieressä
TO-SU 17.-20.10. klo 12-18

Alpakat tavattavissa ulkoleikkipaikka Riemun vieressä
To 17.10. klo 12-15

Jos kotoa löytyy jo eläinystäviä, niin kannattaa poiketa tekemässä löytäjä Ratinan Musti & Mirri -myymälässä 1. kerroksessa.