Siirry sisältöön
Kartta

Mökkiavain -välityspalvelusta löydät laajan valikoiman (yli 100 välitettävää kohdetta) ympärivuotisessa käytössä olevia lomamökkejä Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Kohteet sijaitsevat Särkänniemen, Muumimuseon, Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistojen sekä Ellivuoren hiihtokeskuksen läheisyydessä. Välityksessä ovat myös Ikaalisten Span alueella sijaitsevat lomaosakkeet, joissa jokaisessa loma-asunnossa on oma sauna, keittiö sekä terassi ja ympäristön upeat ulkoilumaastomahdollisuudet. Katso lisätiedot

Toivolansaari Camping, avoinna 17.5.-31.8.2024, sijaitsee sijaitsee ihanteellisella paikalla saaressa, kauniin Kyrösjärven ympäröimänä, mutta kuitenkin lähellä Ikaalisten keskustan palveluita. Alueella on 14 mökkivaihtoehtoa sekä laajat nurmikentät matkailuautoille ja–vaunuille sähköpaikkoineen. Majoittujilla on käytössään saniteettitilat erillisissä huoltorakennuksissa. Alueelta löytyy myös keittokatos, jossa on liedet ja kylmä/lämmin vesi.

Toivolansaari Campingin viihtyisästä kahviosta voi ostaa makeaa ja suolaista purtavaa, virvoitusjuomia, olutta, siideriä, lonkeroa ja mietoja viinejä. Kahvion yhteydessä on myös viihtyisä terassi. Rantasaunalla on yleisiä saunavuoroja tai sen voi varata myös omaan käyttöön. Saunan kuistilta avautuu upea näkymä järvelle ja laiturilta on hyvä pulahtaa vilvoittelemaan päivän päätteeksi.

Alueelta löytyy myös beach volley -kenttä, minigolf-rata, maatrampoliini ja lasten leikkipaikka. Saaren poikki kulkee valaistu pururata ja vastaanotosta on mahdollista vuokrata soutuvene ja erilaisia pelivälineitä sekä SUP-lautoja. Pienen kävelymatkan päässä on tenniskenttä.
Katso lisätiedot

Toivolansaari Campingin leirintämökit ja karavaanipaikat kalaisan Kyrösjärven rannalla ovat varattavissa kesäaikana touko- elokuussa 2024.

Koe myös uudistunut Ikaalinen Spa & Resort!

Tutustu tarkemmin Ikaalisten kaupunkiin Visit Ikaalisten sivuilla.
Lisää aktiviteetteja löydät täältä